VIP

Saptamana trecuta am fost cu un prieten si un taximetrist la ultimul meci al echipei Steaua din campionat cu Otelul Galati.
Am plecat destul de tarziu din Targoviste si am ajuns dupa ce incepuse meciul, aproximativ 15 minute de la fluierul arbitrului de centru.
Acolo ne bazam pe biletele bisnitarilor din zona.

Cum am ajuns m-a acostat o tiganca care avea mai multe bilete si m-a intrebat cate bilete vreau. Am zis 3 si femeia a zis 300 de ron. Erau la VIP 1, dar meciul incepuse deja si au inceput negocierile. M-am inteles cu nebuna sa le lase la 150 ron toate si am plecat spre locurile noastre.
Era prima oara cand am fost la VIP. Dar nu eram singurul.
Cand am ajuns la oamenii de ordine imbracati la costum, taximestristul a ridicat mainile sus pentru control. Unul cu ceafa groasa a zis: Nu facem control corporal la VIP.

Am ajuns acolo. Puteai sa il iei de ureche pe Reghe, asa de aproape eram de gazon. Lumea civilizata, aranjata, nu auzeai injuraturi de morti ca la peluze sau tribuna 2-a. Lumea buna era prezenta acolo.
La pauza m-am dus ca sa aprind o tigara. Atunci m-a lovit unul cand a trecut pe langa mine. M-am uitat urat pe el. Era un tigan tatuat care a zis ceva de genul: Scuza-ma, nu te-am vazut.
La VIP si tiganii sunt civilizati.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap