O dantura perfecta pentru tine

datura perfecta

Indiferent ce vârstă ai, dacă ai o dantură bine îngrijită parcă ești văzut mai bine în lume. Știu că nu toți avem dinții perfecți și că unii au genetică mai bună și nu au probleme de niciun fel când vine vorba de dantură, dar tot ar fi bine să ne spălam de minim de 2 ori pe zi și să facem o vizită la stomatolog o dată la 6 luni. E bine să schimbi și periuța des, la fel și pasta de dinți. Pentru că după o perioadă dantura si bacteriile se obișnuiesc cu pasta de dinți și nu mai are efect. Fratele meu are o dantură perfectă, iar eu nu am avut norocul ăsta. Așa că diferă de la om la om structura și forma danturii. Iar dacă ai lipsă o măsea sau mai multe ar fi bine să rezolvi și problema asta, iar o coroană dentară din zirconiu îți poate face iar zâmbetul fermecător.

Din diferite motive, o dată cu trecerea anilor, rămâi fără măsele sau dinți datorită problemelor de alimentație. Am grijă de igiena bucală și mă spăl pe dinți după fiecare masă, dar nu poți evita surprizele neplăcute atunci când e vorba despre dinți sau măsele. Mie mi s-a spart o măsea bună doar pentru că mâncăm alune atunci când am ieșit la o bere cu băieții. Așa că a rămas spațiu între măsele și mi-am pus coroane dentare la un preț bun. Și dacă aveți dinți de pus sunt acum zeci de metode a realiza acest lucru. Cu un stomatolog bun îți pui dinți din zirconiu si nu mai e un stres, iar când vine vorba de preț nu mai stați pe gânduri. Ca să arăți bine trebuie să investeti în tine. Și dacă îți plac hainele scumpe și de calitate, încălțămintea de ultima generație, ultimele telefoane mobile și ultimul ceas de mână apărut pe piață, atunci bagă mână în buzunar și investește și în dantura ta.

Sănătatea este foarte importantă și dacă chiar vreți să aveți dinți albi aveți grijă ce mâncați, cât de mult fumați, câte cafele beți pe zi, dacă faceți sport sau nu, dacă folosiți ață dentară sau apă de gură, pentru că orice acțiune a voastră determină strălucirea dinților voștri.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina says:

    Cea mai buna solutie o gasiti la medicul dentist. Doar ca este putin costisitor procedeul.

  1. 07.09.2017

    […] prin care iti poti imbunatati zambetul, dar si starea de sanatate in general. Sigur te intrebi cum sa ai o dantura perfecta asa ca ar trebui sa afli cauti o coroana zirconiu la pret […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap