Vrei sa iti dezvolti STIMA DE SINE? Iata cateva sfaturi UTILE oricarui BARBAT!

Un subiect extrem de disputat, stima de sine, este din ce in ce mai mult in atentia oamenilor de pretutindeni. Standardele actuale asupra felului in care trebuie sa fii si sa te porti nu se potrivesc, intotdeauna, cu cine esti tu de fapt, iar acest lucru te poate face sa iti pierzi increderea si sa te simti marginalizat. Stima de sine nu se obtine usor, insa poti descoperi, in cele ce urmeaza, cateva modalitati prin care poti sa imbunatatesti imaginea pe care o ai asupra ta.

Iata cum poate orice BARBAT sa isi dezvolte stima de sine:

  • Experimenteaza!

masajRespectul si increderea fata de tine insuti nu pot fi obtinute daca nu incerci sa CUNOSTI!  Astfel, trebuie sa depui un minimum de efort pentru a te descoperi pe tine si lucrurile din jurul tau. Experientele noi, fie ele bune sau rele, te vor ajuta sa te intelegi si sa stii cum sa actionezi in alte situatii asemanatoare. La fel de bine, nu trebuie sa iti fie teama sa incerci ceva iesit din comun, cum ar fi o explorare a propriei persoane prin sedinte de masaj erotic. Asadar, daca te tenteaza, iti poti face o programare aici https://www.confidential.ro/, ca sa iti descoperi senzualitatea si sa afli mai multe despre  ceea ce iti da o stare de bine si te relaxeaza. O astfel de metoda te va face sa te cunosti mai bine si sa fii mai increzator, avand, totodata, foarte multe beneficii terapeutice asupra organismului tau.

  • Respecta-te!

Iti tii intotdeauna promisiunile pe care le faci fata de ceilalti? Ei bine, trebuie sa fii constient de faptul ca promisiunile pe care ti le leufaci tie insuti sunt la fel de importante si trebuie sa le respecti in egala masura. Atunci cand iti propui sa schimbi ceva ce te nemultumeste in legatura cu tine, trebuie sa faci tot posibilul sa ajungi la rezultatele pe care ti le doresti. Acest lucru iti va dovedi ca te respecti si te consideri suficient de important si valoros, pentru a elimina din  viata ta lucurile care nu iti sunt benefice.

  • Intelege ca e in regula sa dai gres!

Reusitele sunt, cel mai adesea, cele care iti arata ca esti un om increderecapabil si puternic, insa  nu intotdeauna poti sa atingi succesul atunci cand iti doresti. Astfel, trebuie sa intelegi ca esecurile nu sunt iesite din comun si ca sunt absolut normale, acestea avand scopul de a-ti demonstra ca incerci sa faci ceva cu viata ta. De asemenea, nu trebuie te frustrezi si sa te descurajezi de fiecare data cand nu reusesti ceea ce iti propui. Din contra, cel mai bine este mergi mai departe si sa incerci din nou, pentru ca a doua oara vei fi mai bun!

 

Respectul si acceptarea de sine vin din interior si pot fi valorificate prin eforturi de cunoastere personala. Pune in practica aceste sfaturi si vei vedea cat de mult te vor schimba!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap