Telefoane Huawei pentru toata lumea

telefoane de top

Am un prieten bun care nu a vrut mult timp sa detin aun telefon de ultima generatie. El prefera telefoanele pe butoane, pe stilul vechi, acele mobile pe care le cumparam bunicilor ca sa le fie usor sa umble pe ele. Cei batrani nu pot sa se complice cu un mobil de ultima generatie.
Dar prietenul meu a facut o schimbare majora in stilul luide viata. A reusit sa iasa din stilul lui de om crescut in padure si si-a cumparat ultimul model din seria de telefoane huawei. Si acum e foarte multumit si nu mai scap de el pentru ca vrea sa imi povesteasca cat de repede merge netul, ce aplicatii de calitate are pe telefon, ca nu ii pica semnalul si multe altele.

Daca esti in cautare de niste preturi pentru un telefon Huawei ca sa iti cumperi la fel ca prietenul meu poti sa intri pe net si sa cauti ce model ti se potriveste in functie de buget, de ce asteptari ai de la un mobil, daca il folosesti sa stai mmult pe net sau e doar un mobil pentru munca la care doar trebuie sa raspunzi.
Exista multe telefoane de top pe piata din Romania. Daor trebuie sa stii unde sa cauti in mediul online sau sa te duci din magazin in magazin si sa iei tot orasul la pas. Ambele variante sunt bune.

Imi aduc aminte ca am fost cu un coleg de la munca sa isi caute un Huawei p9 si am intrat in mai multe magazine de specialitate din centrul orasului. Intr-un magazin era pretul mai mare cu 150 de lei fata de alt magazin care era la 10 metri distanta de primul. In orice achizitie e bine sa nu te grabesti. Sa cauti peste tot pretul care este bun pentru tine. Nu mai trebuie sa credem in zicala romaneasca: Merge si asa. Cand e vorba de achizitii ar fi bine sa cantaresti bine optiunile tale, ce telefon mobil se potriveste cu stilul tau de viata, cat de mult tine bateria, daca vrei pe abonament sau cartela, cat de rezistent este mobilul la socuri sau zgarieturi etc.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap