Mai multa lumina

spoturi led

Am scapat de iarna si soarele ne zambeste in fiecare zi. Lumea este mai relaxata, se imbraca lejer si iese la plimbare prin parc, la o cafea de calitate la terase, la meciuri de fotbal chiar daca sezonul este pe final, la gratar la iarba verde etc. Dar pe timpul friguros toti am bagat mana adanc in buzunar ca sa platim facturile la apa, gaze naturale sau energie electrica. Si incercam sa reducem cheltuielile si sa cumparam spoturi cu led la preturi competitive pentru ca sunt mult mai bune intr-un apartament sau casa decat becurile clasice. Reducerea consumului la energie electrica sau la lumina cum zice tot romanul este foarte importanta pentru orice buget, iar aceste spoturi led sunt o achizitie foarte buna pe termen lung.

Inca un avantaj al acestor spoturi cu led este durabilitatea. Daca un bec clasic sa zicem ca face lumina timp de o luna si apoi se arde, un spot led poate rezista de cel putin 3 ori mai mult decat un bec normal. In plus becurile normale au consumul si mai mare care se traduce in bani mai multi pe care trebuie sa ii platiti stand la coada la Electrica, unde sunt functionare cu riduri pe frunte si suparate pe viata sau la vreun colt de strada cu factura in mana, alaturi de pensionari sau pustani care se grabesc sa ajunga undeva. Iar cand vine vorba de pret, un spot led isi amortizeaza banii platiti pentru el in cateva luni.

Trebuie sa ai bani pusi deoparte pentru zile negre sau pentru o vacanta mult visata in Europa sau prin Asia. Si banii nu se strang singuri, la fel cum nu se face curatenia de primavara cu o bagheta magica. Trebuie sa fii calculat, sa reduci cheltuielile si sa nu spargi banii imediat ce ii primesti. Multa lume greseste atunci cand traieste clipa si nu se gandeste la ziua de maine. Asta e valabil si cu facturile, cu mancarea- mai ales daca preferi sa bagi la stomac la restaurante de fite, daca bagi toti banii in petreceri si haine scumpe fara sa pui macar 20% din tot ce produci intr-un cont bancar de economii sau sa ii investesti in valuta sau in actiuni la firme puternice si sigure.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap