Webstock 2016 se apropie cu pasi repezi

webstock 2016

Este prima oară când voi participa la Webstock. Cine nu știe ce anume este în titlul articolului o să vă explic imediat.
Webstock 2016 este o conferință unde se întâlnesc toți bloggeri, vloggerii, agențiile, companii mari din România, actori, prezentatori TV, etc. Este a noua editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania
Acolo te poți intersecta cu alți oameni de succes din acest domeniu, să mai schimbi o vorba sau două, să contactezi anumite companii în caz că vrei o colaborare pe termen lung și așa mai departe.

Webstock a anuntat primii speakeri si vor urma si altii, asa ca ii invitam pe cei interesati sa ne urmareasca pe site si pe retelele sociale.
Acest eveniment va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

Webstock dat drumul votului la Online Personality of the Year si oricine poate sa isi sustina preferatul. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita
gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici: Premii Webstock

În plus, poți să înveți multe despre promovarea site-ului în România. Nu tot ce funcționează în afară merge și la noi. De exemplu, la noi Facebook e cea mai bună metodă de promovare, dar în alte țări poți promova puternic și pe Twitter, Pinterest, Instagram, etc.
Twitter are foarte puțini utilizatori la noi, dar mie îmi place foarte mult pentru că acolo găsești informațiile la secundă. Tot ce vrei să afli despre politică, sport, jocuri video, călătorii, muzică, etc găsești pe Twitter.

Sunt foarte curios cine vor fi speakerii și care vor fi subiectele despre care aceștia vor vorbi. Sper să am parte de oameni care au sau au avut site-uri și mai puțin directori de firme mari care vorbesc de afaceri la alt nivel.
Webstock 2016 se apropie cu pași repezi, iar eu o să fiu prezent acolo, să fac poze, să îmi notez ce e important pentru site-ul meu, să aflu lucruri noi pentru promovare, link-uri de la alte site-uri, SEO, frecvența articolelor și multe altele.

O să revin cu un articol după terminarea Webstock 2016 ca să va spun ce mi-a plăcut, dar și ce nu la această conferintă importantă pentru bloggeri.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s,
Alti sponsori Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap