Bonus 80 ron la bet-at-home in 2013

Bonusul la bet-at-home in 2013 este de 80 de ron adica 50% din prima depunere. Este un bonus pentru clientii noi iar ca sa intrati in posesia lui trebuie sa depuneti 160 de ron. Desigur ca puteti alege si alta moneda: dolari, lire sterline sau euro( in ultimul caz bonusul este de 20 de euro la o depunere de 80 de euro).
E indicat sa aveti aceeasi moneda la toate casele de pariuri online.O sa imi multumiti mai tarziu atunci cand nu o sa mai pierdeti la cursul valutar, cand efectuati retragerile.
Se pare ca doar in fotbal lucrurile merg cum trebuie in Europa pentru ca avem in semifinalele C.L. cele mai bune echipe ale momentului. Real Madrid va infrunta echipa nebuna Borusia Dortmund iar Barcelona se va lupta cu cea mai puternica echipa din fotbalul adevarat, Bayern Munchen.
Daca in trecut apararea castiga Champions League se pare ca anul asta, atacul e cel care face diferenta. Borusia Dortmund a castigat cu 2 goluri marcate in minutele de prelungiri intalnirea retur cu Malaga iar Bayern a administrat un sec 4-0 pe ambele manse lui Juventus.

Daca vrei sa pariezi pe cea mai tare competitie din lume, Champions League joaca la bet-at-home si pariaza pe favorita ta in semifinale si mai apoi in marea finala.
Cand te inregistrezi la bet-at-home o sa iti ceara sa completezi si o casuta PIN care este parola ta formata din 5 cifre, un numar usor de retinut sau pe care il poti nota undeva.Restul datelor personale sunt usor de completat.
Dupa ce ati depus, nu mai pierdeti timpul si in maxim 10 zile trebuie sa introduceti codul FIRST in casuta Utilizare bonus din Depuneri/Retrageri si bonusul va intra imediat in cont.DE fapt va recomand cum ati depus, sa introduceti codul FIRST ca sa aveti mai multi bani de pariat si sanse mai mari pe termen lung.
Rulajul bonusului nu este foarte mare,doar de 4 ori depunerea plus bonusul primit pe cote de peste 1,70.Puteti paria single sau sa faceti bilete cu mai multe evenimente,depinde de stilul vostru de a paria.

Daca ai ales moneda ron si ai depus 160 mai primesti un bonus de 80 de ron ,iar aceste sume de bani adunate trebuie rulate pe pariuri in valoare de 960 de ron inainte sa efectuezi o retragere.Daca alegi moneda in euro si depui 40 mai primiti 20 bonus si astia 60 de euro trebuie rulati pe pariuri un total de 240 de euro inainte sa retrageti banii, pe evenimente live sau inainte de inceperea meciului, e alegerea voastra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap