Curcubeu


Duminica aveam programat un meci de fotbal pe teren sintetic, 6 contra 6, in Campionatul National de Minifotbal si am ajuns cu o jumate de ora mai devreme ca sa ma incalzesc putin inainte.
In cartierul meu nu ploua,era chiar soare si bine dar cand am ajuns acolo ploua cu in rafale.Spuneau cei care au jucat fotbal mai devreme ca a plouat cu galeata.
Dupa vreo 15 minute ploaia s-a mai domolit si eu ma uitam in Pub-ul Hooligans ,pentru ca exista asa ceva langa terenurile de fotbal, la un meci din Premier League, cand cineva m-a strigat sa ies pana afara sa vad minunatia.

Cand am iesit nu era doar un curcubeu ci chiar 2 asemenea minuni ale naturii.Asa ca am scos mobilul si am facut cateva poze, dintre care 2 vi le prezint si voua, cititorii mei innebuniti dupa casino si jocuri de noroc.

Si daca va intrebati de ce nu am facut niste poze mai bune si de ce a iesit teava aia verde in prim plan, va marturisesc ca eram sub o prelata si afara tot mai ploua, iar eu nu puteam sa ies printre picaturi si sa fac pe fotograful profesionist, pentru ca orice picatura care atingea ecranul strica tot.
In alta ordine de idei meciul de fotbal l-am castigat cu 8-5, pentru ca in ziua respectiva contra-atacul a mers ca la Real Madrid, in viteza si fara ca adversarii sa se aseze bine in aparare.
Va doresc un sfarsit de saptamana perfect!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap