La Super Bowl poti paria pe durata intonarii imnului, dar si pe alte aspecte inedite

.

La fiecare editie Super Bowl, un artist este invitat pentru a intona imnul national al Statelor Unite ale Americii. Pe 6 februarie, cand este programata actuala editie (cu numarul 51) a marii finale a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), starul de muzica country Luke Bryan are onoarea de a deschide evenimentul sportiv atat de asteptat. Fanii pot paria la casa de pariuri online Unibet pe… durata intonarii acestui imn.

In ultimii zece ani, 9 din 10 artisti au intonat imnul in mai putin de 2 minute si 14 secunde. Daca si acum Luke Bryan se va incadra in cel mult aceasta durata, un parior poate primi de 2 ori suma pariata pe acest scenariu. Probabilitatea este foarte mare, insa exista si un precedent “periculos”: intonarea imnului in 2 minute si 35 de secunde.

La jumatatea show-ului sportiv, un alt artist intra in scena: Lady Gaga. Se poate paria tot la casa de pariuri online Unibet pe prima melodie aleasa de aceasta, iar Born This Way are cota 3,00. Cei de la Ponturi-Bune.ro explica faptul ca alegerea poate fi una logica: “Va mentionam extravagantele pe care Lady Gaga probabil ca le va face la Super Bowl-ul de anul acesta, insa selectia melodiilor nu cred ca va intra la acest capitol. Artista a declarat ca va transpune oarecum “o cronologie” a vietii ei si “nasterea” dupa parerea mea ar trebui sa fie primul pas”.

Super Bowl numarul 51 se va disputa intre New England Patriots si Atlanta Falcons. Cifrele sunt remarcabile: biletele ajung pana la 15,450 de dolari, iar costul pentru difuzarea unui sport TV de 30 de secunde in pauza competitiei este de 5 milioane de dolari.

Daca in 2015 audienta a atins cote maxime (114 milioane), anul trecut media de telespectatori a scazut sub 112 milioane (americani). Super Bowl se va desfasura in 2017 pe arena NRG Stadium din Houston. Acelasi oras a mai gazduit Super Bowl-ul in 1974 si 2004 (an in care New England a jucat in acel meci si a castigat trofeul).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap