Pariu gratuit la Romania-Finlanda

romania

Sportingbet va oferă un pariu gratuit de 50 ron la România-Finlanda, atât pentru jucătorii vechi dar și pentru cei noi care își deschid cont până la începerea meciului.
Tot ce trebuie să faceți este să pariați 50 de ron înaintea meciului și dacă pariul este necâștigător, Sportingbet vă oferă un bonus de 50 de ron. Dacă o să câștigați nu mai primiți nimic.

Termeni si Conditii:
1.Meciul care se califica pentru acest pariu gratuit este România v Finlanda, care se va juca pe 08.10.2015 21:45 EEST.
2.Pariul trebuie să fie simplu (singura selecție pe bilet) și plasat înainte de începutul meciului.
3.Se va lua în considerare doar primul pariu plasat pe meciul România-Finlanda.
4.Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare client este de 50 RON.

5.Doar pariurile pe bani reali sunt luate în calcul la această promoție. Pariurile gratuite nu vor vi luate în considerare pentru această promoție.
6.Doar primul pariu gratuit, in cazul in care este pierzator, va fi luat în considerare pentru plata bonusului.
7.Daca pariul este castigator, nu se va acorda bonusul. Pentru a primi bonusul primul pariu trebuie plasat în intervalul 06.10.2015, ora 00:01 – 08.10.2015, ora 21:45.

8.Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore. Suma bonusului este creditată automat, nu este necesar să o solicitaţi manual.
9.Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin cinci ori la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.
10.Pariurile nule se exclud.

11.Daca sunteti client nou, va rugam sa va inregistrati un cont si sa faceti o depunere. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill), Webmoney sau Neteller nu se califică pentru această promoţie
12.Orice bonusuri creditate ca parte a acestei promoţii sunt valabile pentru o perioadă de 30 de zile. Bonusurile nefolosite vor fi reţinute după 30 de zile.
13.Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreaţional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obţinere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.
Sportingbet / Interactive Sports (CI) îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.

14.Sportingbet este unica entitate cu putere de decizie pentru aceasta oferta, iar decizia companiei este finala si obligatorie.
15.Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap