Bet365 este pe lista neagra a ONJN

messi

Bet365 este pe lista neagră a ONJN începând de azi. Nimeni nu mai înțelege nimic. Pe 1 Octombrie s-a anunțat oficial că Bet365 a luat licență în România și că se poate paria acolo legal. Azi nu mai este valabil.
Bet365 era pe lista albă a caselor de pariuri licențiate și azi a fost ștearsă de acolo și trecută pe lista neagră. Nici în filmele cu proști nu vezi așa ceva.

Am lăudat degeaba toate instituțiile astea care se preocupă de soarta gamblingului. Ca la noi, la nimeni. Dacă o singură amendă se dă vreunui jucător este furt făcut de instituții. In momentul în care lași un site câteva zile pe lista albă și pe urmă îl bagi pe lista neagră, e doar bătaie de joc.

“Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea că adevărată a unei fapte mincinoase sau că mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obține pentru șine sau pentru altul un folos material injust și dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.”

Din ce știu Bet365 trebuia să întrerupă accesul jucătorilor în perioada 11 Septembrie-1 Octombrie, dar nu a făcut asta. Cine a pariat in perioada aia, a jucat la o casă nelicențiată.
Asta cred că este motivul principal pentru care s-a anulat licența Bet365 primită pe 1 Octombrie 2015.

Incepând de azi Bet365 este pe lista neagră a ONJN. Jucați doar la casele licențiate.

lista neagra

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap