Un norvegian a pierdut in cativa ani peste 15 milioane de dolari la pariuri

norvegianul
Bjarte Baasland, un norvegian a pierdut in caţiva ani peste 15 milioane de dolari la pariuri şi in 2009 a dat in judecată casa de pariuri CentreBet pentru daune morale.
El a susţinut in faţa instanţei ca este dependent la pariuri şi ca a pierdut mulţi bani la 2 case de pariuri importante: CentreBet si bet365.
Norvegianul a cerut daune morale de zeci de milioane de la CentreBet, pentru că nu l-au limitat sau nu i-au inchis contul online pentru că pierdea mereu. Dar el nu a cerut niciodată asta si aşa a început toată nebunia.

Procesul s-a judecat in Norvegia, dar casa de pariuri CentreBet are sediul in ţara cangurilor si aparţine de Sportingbet Australia.
Omul a pierdut procesul pentru că a prevelat legea din Australia, iar in termenii si condiţiile acceptate de parior se specifica clar că acea casă de pariuri nu e responsabilă de sumele pierdute de jucatori, chiar ii incurajează să isi stabilească o sumă limită, la depunere pe zi.

Problema mare a lui Bjarte Baasland este ca nici măcar nu erau banii lui. Erau bani imprumutaţi de la prieteni sau rude pe care ii minţea ca îi investeşte in anumite siteuri de elită sau că e asociat cu nişte oameni de afaceri in nişte investiţii bancare.
El este fiul unui mare preot din Norvegia şi din cauza asta multă lume a avut incredere in el. Dupa ce a aflat presa de acest scandal, preotul a fost nevoit sa plece şi să işi dea demisia.
Mama lui l-a ajutat in această nebunie cu pariurile sportive pentru că i-a făcut rost de bani de la rude. Acum este acuzată si ea pentru fraudă.
Toata familia a intrat in faliment din cauza acestui jucator cu dependenţa gravă la pariuri.

Pentru că a pierdut procesul împotriva celor de la CentreBet, acum este obligat sa platească si taxele de judecată.
Aceste date si informatii le gasiţi pe siteul australian www.abc.net.au

Dacă aveţi probleme cu dependenţa la pariuri inchideţi toate conturile la toate casele de pariuri online pe o perioadă de 5 ani şi o să staţi mai liniştiţi.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap