Cand pierzi pe un singur meci

Ce se întâmplă atunci când pierzi la pariuri sportive pe un singur meci?
Acum câteva luni am pierdut o sumă mare la ultima fază pe un bilet format din 6 meciuri. Era o sumă frumoasă, genul de sumă de bani care te scoate din criză pentru câteva luni bune. Am spart laptopul. L-am lovit cu pumnii, cu picioarele, cu tot ce am prins prin casă.
Voi cum reacționați atunci când pierdeți pe un singur meci o sumă mare de bani?

You may also like...

4 Responses

 1. Steff says:

  Nu mai zic nimic, dar deobicei fac o pauza lunga ca sa-mi revin psihic!

 2. florin says:

  M-am enervat rau intr-o seara cand un arbitru nenorocit a dat un fault in atac si a anulat un gol valabil in Germania. Faza se intampla in minutul 84, la un corner.
  Doar cavalerul in negru a vazut infractiunea si mi-a strigat un over 2,5 goluri de toata frumusetea.:)

 3. lucian says:

  reactionez destul de rau, imi vine sa sparg toate si sa injur fara incetare,e dureros sa pierzi pe un singur meci la o ultima faza ,e foarte dureros.
  Sunt la al doilea wekend consecutiv cand pierd un bilet pe un singur meci(prima oara 126 lei pariati castig 850lei, ma scos uniao madeira8/9,nu au putut da un gol imputit desi au avut peste 20 de ocazii si vreo 15 cornere, a doua oara 105lei pariati 1100lei castig,aseara ma scos Barcelona 9/10, 80% posesie tot meciul si o gramada de ocazii, deja incep sa cred ca ceva supranatural intervine de fiecare data, sunt epuizat de tot de la resurse financiare pana la resurse emotionale, nici nu stiu ce sa mai fac sa continui sau sa ma opresc.
  stiu ca se zice ca speranta moare ultima, dar sa stiti ca in pariuri nu se aplica, sunt total nesigure si fara speranta.
  Un sfat de la mine pentru pariorii inraiti nu jucati cu speranta ca intr-o zi veti da o mare lovitura pentru ca acea mare lovitura nu va acoperi nici macar un sfert investitia efectuata in timp, nu mai credeti in povesti cu zane nu exista si nici nu vor exista , te nasti, cresti si traiesti cu speranta de trai o viata de regi ca in filme si mori din pacate singur parasit si neobservat ca un caine, ca asta ai trait de fapt o viata de caine.

 4. florin says:

  Lucian, incearca sa joci mai putine meciuri pe bilet. Te inteleg ca e cel mai dureros sa pierzi doar la un singur meci. Dar asta e viata unui parior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap