Top 3 site-uri de poker online

pokerstars

Top 3 site-uri de poker online
1.PokerStars
PokerStars a intrat în cartea recordurilor pentru găzduirea celui mai mare eveniment de poker online din istorie precum şi pentru cel mai mare număr de persoane care jucau în acelaşi moment. PokerStars are o echipa formata din 48 de jucători profesionişti. Pe lângă aceştia mai reprezintă compania şi doi jucători de fotbal de top: Neymar jr. şi Cristiano Ronaldo.
Dacă la alte camere online în afară de Holdem şi Omaha cu greu puteţi juca alt tip de poker, în schimb aici sunt disponibile toate tipurile de poker cunoscute.

2.888 Poker
Din acest Top 3 site-uri de poker online nu trebuie sa lipseasca 888 Poker.
888Poker este a doua cea mai mare şi mai populară din lume după PokerStars. 888Poker face parte din 888 Holdings plc şi a fost lansat în anul 2002 oferind jucătorilor de poker atât jocurile clasice de Holdem şi Omaha, cât şi Seven-card stud. La fel ca la PokerStars şi Unibet şi la 888Poker se poate juca de pe telefon sau tabletă. În august 2013 a fost lansată o nouă aplicaţie mobilă oferind posibilitatea jucătorilor de a participa la turnee multi table, opţiune care nu era disponibilă în vechea aplicaţie.

3.Netbet Poker
La Netbet Poker bonusul este de 200% din valoarea primului depozit. Pentru a primi bonusul maxim trebuie să depuneţi 500€. Pe lângă acest bonus vi se mai acordă 20€ cash, 3 intrări la turneele freeroll “VIP Instant Win” şi 2 intrări la turneele freeroll”Daily Final”.
Bonusul la Netbet Poker se elibereaza astfel: 2€ când acumulaţi 100 de puncte.
Aveţi la dispoziţie 45 de zile pentru a elibera bonusul maxim de 200% din suma depusă, până la maxim 1.500€

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap