Christina Lindley cea mai sexy jucatoare de poker

Cel putin o data la 2 saptamani o sa prezint pe acest site cate o jucatoare de poker sexy, acel gen de femeie superba care a avut rezultate la turneele profesioniste, care a participat la multe mese de poker online, jucatoare activa inca in lumea AS-ilor, care nu mai e demult doar o lume a barbatilor.
Sunt putine femei care au succes la poker, dar majoritatea sunt frumoase foc.
Christina Lindley
Christina Lindley este fitness model si desi pare o femeie buna doar de dus in pat, sexy si voluptoasa, la mesele de poker iti ia si banii si zambetul de pe buze. A castigat locul 2 si suma de $106,000 la Full Tilt Online Poker Series, plus ca terminat pe urmatoarele locuri la aceste turnee de profesionisti: locul 15 la the World Poker Tour’s Legends of Poker, locul 12 la Heartland Poker Tour’s Las Vegas Main Event, locul 24 la NAPT Venetian.
Castigurile ei in bani de pana acum la turnee din cazinouri sau poker online sunt de peste $700,000.

Christina Lindley zice ca a fost dragoste la prima vedere fata de poker, atunci cand a jucat impreuna cu tatal sau un turneu pe sume mici in Mississippi. Desi era singura femeie din acel turneu, i s-a parut un joc foarte interesant.
Cand s-a intors in L.A. pentru ca este si instructoare de fitness si model si acolo e orasul in care a trait o vreme, a inceput sa joace din ce in ce mai des la turneele de poker si sa isi faca noi prieteni, care aveau aceeasi pasiune.

A studiat jocul de poker, a urmarit tuturiale video, s-au a jucat cel putin 12 ore pe zi ca sa invete aproape toate tainele acestui joc. Prin 2009 a inceput sa faca bani buni din poker si au aparut neintelegeri cu agentul ei de promovari pentru modeling, pentru ca nu mai avea timp pentru asa ceva. Juca poker din ce in ce mai des si nu mai avea timp de altceva.
Unul din sponsorii ei, Bioengineered Sports Nutrition, i-a cerut sa aleaga intre poker si cariera de fitness model, pentru ca cei care lucaru la acea firma nu doreau sa fie asociati cu jocurile de noroc.
Atunci Christina Lindley a luat o decizie grea dar inteleapta si a devenit jucatoare profesionista de poker, care nu mai are grija de maine, ci doar sa se perfectioneze in arta pokerului modern.
Voua cum vi se pare Christina?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap