Nymphomaniac Vol. II interzis in Romania?

Nymphomaniac Vol 2
Nymphomaniac Vol. II ar putea fi interzis in Romania de catre Consiliul Naţional al Cinematografiei, pentru ca in film apar scene pornografice.
Nymphomaniac este un film de 5 ore realizat de Lars von Trier si a fost impartit in 2 volume, pentru ca altfel era imposibil de vizionat in cinematografe. Prima parte a avut premiera pe 7 Ianuarie si a nu au fost probleme legate de cenzura. A doua parte a filmului Nymphomaniac urma sa apara la cinematografe in Romania pe 7 Februarie.

Este primul caz de cenzura adevarat din Romania. Se pare ca o sa ne intoarcem iar la emisia de 2 ore la tv si la cinematografe sa vizionam doar filme aprobate de propaganda oamenilor de cultura. Inainte de 1989 daca vedeai la bulgari un film bun era sarbatoare. Pentru ca la noi comunistii erau prea ocupati sa ne prezinte Cantarea Romaniei cu Nicolae Ceausescu in prim plan.
Si trebuia sa umbli la antena de pe bloc ca sa prinzi bulgarii pentru filme de calitate si meciuri de fotbal live. Daca sambata seara vedeai si tu un film la bulgari si aveai norocul sa vezi un san dezgolit, te simteai de parca ai incalcat toate legile scrise si nescrise.

Astia de de la Consiliul Naţional al Cinematografiei sunt doar niste comunisti deghizati:Cristina Corciovescu – singurul critic de film -, Tudorel Butoi (psiholog criminalist), Sorin-Gabriel Bian, Alexandru Chifu (finantist), Cristina Dochianu (fosta prezentoare de stiri sportive la Antena 1, a pozat în Playboy), Iulia Ioanitoaia (producator TV), Narcisa Tcaciuc (fosta prezentatoare a emisiunilor de divertisment TV „Haz de necaz cu… Narcisa”, „Satira vedetelor” sau „Fan total estival”), Marin Vladimir (distribuitor, fost director RomâniaFilm) şi Mihnea Lazăr.

Potrivit distribuitorilor autohtoni, “acest caz de cenzura este unic în Europa, Romania fiind singura tara din Europa in care ‘Nymphomaniac Vol. II’ este interzis”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap