De ce nu o sa promovez niciodata Full Tilt Poker?

full tilt hoti
Indiferent ce promotie ofera in aceste zile camera asta de poker, 10 euro fara depunere sau alte tampenii, eu nu o sa promovez niciodata Full Tilt Poker.
Am spus de la inceput ca rosudirect.com va promova doar siteurile de de casino si poker serioase, care nu inventeaza reguli peste noapte, sau pe alea care au probleme cu platile si intarzie din diferite motive procesarea lor.

Daca nu jucati poker online de mult timp trebuie sa stiti ca prin anul 2011, cei de la Full Tilt Poker au fost prinsi cu mata in sac de procurorii americani.
Au furat peste 440 de milioane de dolari din sumele depuse de jucatori si au acordat bonusuri considerabile membrilor Consiliului sau de Administratie.
Inca din anul 2007 astia faceau astfel de magarii.
La aceasta smecherie se pare ca au participat atunci si jucatorii profesionisti: Howard Lederer şi Christopher Ferguson pentru ca si-au pus obrazul si renumele in reclame de genul -Banii vostri sunt in siguranta aici. Oamenii credeau ca banii lor sunt ca la banca si ca ii pot retrage oricand, dar cei din conducerea Full Tilt Poker jongalu cu banii oamenilor cinstiti ca la alba-neagra.
A fost un fel de Caritas de la noi dar la nivel international.

Acum primesc tot felul de propuneri care mai de care mai interesante sa promovez Full Tilt Poker, dar nici prin cap nu imi trece sa imi bat joc de cititorii mei la fel cum s-a intamplat cu cei care si-au pierdut banii in 2011. Daca in trecut multi oameni si-au pierdut increderea in aceasta camera de poker, e greu acum, ca fiind reprezentantul ei, sa arunci gunoiul sub pres si sa pari curat si neprihanit.
Daca ani la randul astia de la Full Tilt Poker au fost hoti, sigur vor fi si in 2013 si anii ce vor urma. Nu vreau sa mai aud de ei si de schemele lor de 2 lei.
Hai sictir Full Tilt Poker!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap