Verificarea identitatii la PokerStars

verificarea identitatii pokerstars
Dupa ce ati jucat poker la PokerStars si ati castigat o suma de bani si vreti sa retrageti, urmeaza verificarea identitatii.
Nu trebuie sa fiti stresati pentru ca e o procedura simpla si veti fi contactati de cei de acolo in momentul in care o sa va ceara copii de pe acte si ce anume sa trimiteti.

Va trebui sa trimiteti o copie de pe buletin sau carte de identitate, in primul rand ca sa dovediti ca aveti peste 18 ani, plus o copie de pe o factura sau extras de cont de la banca pentru verificarea adresei. Aceste date trebuie sa corespunda cu datele inscrise de voi atunci cand ati deschis contul la PokerStars.
Aceste copii de pe acte le puteti trimite prin email la verification@pokerstars.eu sau sa intrati la Ajutor/ Contacteaza Serviciul Asistenta prin meniul principal din lobby. Apoi dati la Securitate> Verificare si puteti descarca pozele cu copia de pe cartea de identitate si factura direct la ei pe site.

Daca ati depus cu un card bancar personal, e posibil ca cei de la verificarea identitatii PokerStars sa ceara si copii fata si verso de pe acel card, in momentul in care vreti sa faceti o retragere de bani.
In loc de copia de pe buletin mai puteti trimite: copia de pe pasaport national, carnet de conducere sau livret militar.
Daca nu aveti o copie de pe un extras de cont bancar mai puteti trimite: copie de factura de apa, gaze, lumina, cablu tv sau telefon, certificat de asigurare casa sau masina sau extras de card de credit dar nu mai vechi de 3 luni.

Dupa ce ati facut si acest pas si anume verificarea identitatii la PokerStars nu o sa mai fiti deranjati cu alte cereri pentru verificari si puteti sa va concentrati doar la jocul de poker si la strategiile pe care vreti sa le incercati.
Bafta la mesele de poker!

You may also like...

6 Responses

 1. Andrei neagu says:

  Am facut verificarea dar tot nu imi intra banii, am dat retragere de miercuri seara. Multumesc

 2. Mike says:

  Ce metoda de retragere ai folosit? Vezi ca trebuie sa retragi prin aceeasi metoda prin care ai depus. Ai depus cu un card bancar, retragi tot pe acel card bancar.

 3. Alexandru says:

  Salut. Astept verificarea contului de 31 de ore desi am trimis actele si tot nu pot juca pe site. Imi scrie ” Contul tău a fost suspendat temporar, pentru o investigaţie de securitate de rutină. Ne cerem scuze pentru această întârziere.

  Aceste verificări sunt finalizate, de obicei, în câteva minute, după care contul tău fie va fi redeschis şi complet funcţional sau vei primi un e-mail în care ţi se explică următorii paşi pe care trebuie să-i parcurgi. ” Astept de atunci si nimic. Am dat mesaje si mail-uri degeaba. Nimeni nu iti raspunde si nu se intampla nimic. Probabil ca o sa fac o reclamatie la opc daca pana maine nu se intampla nimic.

  • Mike says:

   Ai rabdare 24 de ore si poate se rezolva. Incearca sa fii diplomat chiar daca ti-ai pierdut rabdarea. Sper sa se rezolve si te inteleg ca esti suparat rau.

 4. Valentina says:

  De ce nu pot valida contul? Am trimis poze cu buletinul,fata-verso si degeaba. Totul a fost facut corespunzator. Am castigat 600 lei si nu ii pot scoate. In 10 zile imi vor inchode contul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap