Ce fel de copii de pe acte trebuie sa trimiteti la WilliamHill Poker?

Daca o sa castigati bani jucand la WilliamHill Poker, inainte sa faceti o retragere, o sa primiti un email in care se precizeaza ca trebuie sa faceti verificarea identitatii.
In primul rand pentru ca pokerul nu este pentru minori si in al doilea ca sa elimine vanatorii de bonusuri, care terorizeaza camerele de poker si casele de pariuri de ceva timp. Poate va intrebati ce fel de copii de pe acte trebuie sa trimiteti la WilliamHill Poker?

In primul rand copia de pe cartea de identitate trebuie facuta cu un smartphone(Nokia Lumia,Iphone, HTC,Samsung Galaxy,etc) pe care trebuie sa o trimiteti prin email la ageverification@willhill.com sau documents@willhill.com. Neaparat sa treceti in acel email si userul vostru sau porecla pe acre o folositi atunci cand jucati poker.
Daca trimiteti o copie scanata de pe cartea de identitate, cei de la WilliamHill Poker nu o vor accepta, asa ca trimiteti una clara facuta cu un telefon mobil.
Exista cazuri cand cer si o copie de pe o factura pentru verificare adresei sau inca o copie de pe carnetul de conducere, in principal pentru ca suntem din S-E Europei. Dupa aceste verificari nu veti mai fi deranjati cu asemenea cereri.
Aceste actiuni sunt prezente la toate camerele de poker, pentru mine nu mai este o surpriza, asa va deveni si pentru voi.
Eu am aceste copii de pe acte salvate pe un stick si oricand imi apare unn email pentru verificarea identitatii, rezolv problema destul de repede.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap