Diego Costa a primit cartonas rosu direct intr-un amical

cartonas rosu direct

Diego Costa a marcat 4 goluri si a primit cartonas rosu direct in amicalul cu Real Madrid. Diego Costa a inscris primul gol in minutul 1, apoi a reusit hat-trick pana la pauza pentru ca a mai marcat inca de 2 ori in minutele 28 si 45 din penalty. Atacantul echipei Atletico Madrid nu s-a oprit si a mai inscris inca o data in minutul 51 si apoi s-a gandit ca trebuie sa ia si un cartonas rosu direct, chiar daca este doar un meci amical. Costa s-a incaierat cu Dani Carvajal si amandoi au fost eliminati in minutul 61. Scor final Atletico Madrid 7-3 Real Madrid.

Ce a declarat Sergio Ramos dupa aceasta infrangere?

Sergio Ramos, capitanul echipei Real Madrid, a declarat ca Atletico Madrid a considerat meciul ca o finala de Champions League, iar jucatorii Realului ca un simplu amical. Dar nu a zis in mod ironic si omul are dreptate. Cum te antrenezi si cum joci in amicale, asa o sa joci si in meciurile oficiale, iar atitudinea este foarte importanta la nivel profesionist.

Problemele echipei Real Madrid au aparut la mijlocul terenului. Kroos si Modric nu pot face fata unor jucatori agresivi si puternici. Casemiro este omul de care are nevoie neaparat Real in mijlocul echipei. Defensiva a dezamagit crunt, iar presingul realizat de Atletico Madrid a creat multe probleme colegilor lui Ramos.

https://twitter.com/ArndTheGrnds/status/1155007961569353728

Cum s-a miscat Atletico Madrid si cum s-au descurcat noile achizitii?

Joao Felix a dat pasa de gol in primul minut pentru Diego Costa, iar in minutul 8 a marcat in poarta Realului, dar nu s-a oprit aici. In repriza a 2-a a mai dat o pasa de gol si se pare ca s-a integrat rapid. Joao Felix trebuie sa ii ia locul lui Antoine Griezmann care s-a transferat la FC Barcelona. Pustiul minune pe care s-au platit multi bani a hartuit apararea Realului si a pasat decisiv cu o lejeritate incredibila.

Apararea echipei Atletico Madrid ramana un bastion greu de cucerit, chiar daca au plecat jucatori importanti din acea zona a terenului. Apararea lui Atletico se misca ca un tot unitar cu liniile foarte apropiate, iar capitanul Koke are grija ca totul sa mearga ca pe roate. Hermoso si Stefan Savic s-au descurcat faorte bine in defensiva, iar Kieran Trippier este un transfer reusit.

Pe 10 august, Atletico Madrid va juca un amical cu Juventus si atunci ne vom da seama cat de sigura este apararea echipei din Madrid inainte de inceperea meciurilor oficiale.

Sursa poza indiatoday.in

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap