Young Boys – TIV a fost meciul etapei in Superliga din Dambovita

Cele mai bune echipe din campionatul de minifotbal din Dambovita s-au intalnit duminica. A fost meciul cel mai asteptat de toti iubitorii fotbalului de la noi pentru ca se luptau pentru puncte Young Boys si TIV, locul 1 cu locul 2. Nu a fost o intalnire fotbalistica cu realizari multe, asa cum ne-au obisnuit cele 2 echipe in trecut. A inceput Play-Off-ul si orice punct este important. S-a jucat la siguranta, s-a asteptat greseala adversarului, nicio echipa nu a lasat spatii in aparare. Scorul final a fost 1-1.

In prima repriza, cei de la Young Boys au amenintat poarta adversa prin cateva suturi de la distanta marca Cernea, care au zguduit bara. Meciul parea ca se indreapta spre un rezultat de egalitate fara goluri in prima repriza. Dar in minutul 15, o pasa decisiva spre careul celor de la Young Boys este deviata in gol de Gheboianu cu o executie spectaculoasa, loveste mingea cu calcaiul. TIV 1-0 Young Boys si eram constient ca vom avea o repriza a 2-a mult mai interesanta.

In repriza a 2-a, toti jucatorii au inceput sa intre mai tare la minge, iar fazele de poarta s-au succedat cu repeziciune. La un corner executat de TIV, cei de la Young Boys pleaca pe contra-atac si marcheaza prin Nedelea in minutul 14. Tot in aceasta perioada, cei de la TIV au ajuns la 5 greseli. Young Boys au obtinut 2 lovituri de la 9 metri, ambele ratate. Prima a fost scoasa de Radu Constantin Ungureanu, portarul celor de la TIV, care a facut un meci mare. A doua lovitura de la 9 metri a fost irosita de Cernea care a tras tare, dar peste poarta.
Dupa acest meci, Young Boys este la 5 puncte de locul 2 si daca va obtine o victorie impotriva celor de la Divertis in etapa urmatoare, campionatul este jucat in proportie de 80%.

Ce ar trebui sa schimbe cele 2 echipe de minifotbal:

TIV face prea mult faulturi atunci cand nu este necesar. Era minutul 1 din repriza a 2-a si unul dintre atacanti faulteaza un fundas de la Young Boys, intr-o faza care nu era periculoasa, un fault inutil. Nu se face asa ceva in terenul advers. Intrerupi jocul prin fault cand esti in aparare si nu mai ai alta posibilitate de a rezolva situatia critica.

Young Boys trebuie sa antreneze loviturile de la 7 metri si 9 metri. O echipa mare nu are voie sa rateze 2 lovituri de la 9 metri intr-un meci important. Daca vor sa ajunga o echipa cunoscuta in toata tara, atunci aceste lovituri de pedeapsa trebuie sa fie executate perfect. Anul trecut, Divertis nu a ratat vreo lovitura de la 7 metri decisiva la turneul de la Brasov. Cei de atunci executau doar la vinclu, fara sperante pentru portarul advers.

Toate rezultatele etapei si clasamentul la zi in Superliga de Minfotbal din Dambovita

YOUNG BOYS – TIV 1-1
DIVERTIS – BRANEȘTI 5-1
UNITED – HOOLIGANS 1-4

CLASAMENT
1.Young Boys 2 1 1 0 6-1 23
2.Divertis 2 2 0 0 10-1 18
3.Tiv All Stars 2 0 2 0 3-3 18
4.Hooligans 2 1 0 1 4-6 13*
5.FC Branesti 2 0 1 1 3-7 11*
6.United 2 0 0 2 1-9 9
*echipe care au beneficiat de rotunjire (0,5p)

You may also like...

1 Response

  1. 16.04.2018

    […] Young Boys – TIV a fost meciul etapei in Superliga din Dambovita […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap