Bonus PokerStars de 600 de dolari

PokerStars nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru ca este cea mai mare comunitate de jucatori de poker online din lume. Chiar PokerStars se prezinta in toate reclamele prin cele 3 mari cuvinte: Noi suntem poker!
Azi pe la ora 2, deci nu o ora de varf, erau peste 80.000 de jucatori online care faceau bani la peste 3.000 de turnee.
Nadal, cel mai bun jucator de zgura din toate timpurile, le face reclama zi si noapte si stiu ca daca urmariti emisiunile sportive, il vedeti destul de des intr-o cada cum joaca poker pe un Ipad si castiga sau pierde, se agita ca pe terenul de tenis. Sunt curios daca isi scoate pantalonii dintre buci si cand joaca poker, pentru ca toti stiti, cei care urmariti tenisul, ca Nadal are cateva ticuri nervoase.

Revenind la lucruri serioase PokerStars ofera 2 tipuri de bonusuri pentru jucatorii noi de poker.
Primul bonus este de 20 de dolari la prima depunere, bonus care va intra imediat daca in contul tau de poker daca ai depus minim 20 si ai introdus codul FREE20.
Bonusul nu il poti retrage pana nu castigi 50 de VPP-uri care sunt de fapt niste puncte poker pe care le primiti daca jucati pe bani reali la PokerStars.
Daca aveti vreo intrebare despre acest bonus trimiteti un email la support@pokerstars.eu

Al doilea bonus poate ajunge pana la 600 de dolari, asta in functie de depunerea voastra si de punctele VPP-uri castigate in timp ce jucati poker online.
Trebuie sa deschideti un cont la Poker Stars.

Apoi sa faceti o depunere si sa introduceti codul STARS600 iar bonusul se va elibera in trepte de cate 10 dolari dupa ce incepi sa joci si sa colectezi VPP-uri.
170 de VPP-uri sunt necesare pentru eliberarea a 10 dolari sau mai pe romaneste, ca sa inteleaga toata lumea, 17 VPP-uri elibereaza 1 dolar bonus.
Daca doriti sa deschideti contul in euro bonusul maxim pe care o sa il primiti este de 465 de euro iar 10 euro bonus se elibereaza treptat pentru 22 de VPP-uri realizate.

PokerStars e cea mai buna platforma de poker in special la turnee, pentru ca doar Duminica de exemplu sunt 9 turnee cu premii de peste 100.000 dolari cu intrare de doar 10 dolari. In fiecare zi o sa gasiti turnee in functie de bugetul vostru iar daca sunteti un jucator de poker care jucati cu prietenii pe bani si va place acest joc al mintii si al rabdarii trebuie sa deschideti cont si sa luati bonusul la prima depunere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap