Daniel Negreanu

Noi, romanii nu suntem vazuti bine in Europa datorita romilor cersetori si infractorilor din toate zonele tarii, plecati sa faca bani ilegal prin orice metode posibile. Nu suntem iubiti in UK, Germania, Franta chiar si in Australia nu mai avem nicio sansa sa mai punem piciorul.
Dar sunt cativa romani care fac cinste acestei tari prin realizarile din sport, medicina, arte,etc.

Unul dintre ei este Daniel Negreanu, cunoscutul jucator de poker care a castigat in aprilie 2013 a 5 a bratara World Series of Poker, plus un premiu de 1.079.443 de dolari la Crown Casino din Melbourne, în Australia.
Daniel este cotat printre cei mai buni 5 jucatori de poker din lume, iar castigurile lui de pana acum se ridica la peste 17.000.000 de dolari, o suma destul de frumoasa pentru un jucator profesionist.
Prima lui bratara WSOP a fost castigata la varsta de doar 23 de ani in 1998, iar de atunci nu s-a oprit si are mereu foame de trofee.

Se trage dintr-o familie de romani care au emigrat in Canada in anii 60. Recunoaste ca nu vorbeste fluent romana sau ca s-ar putea sa greseasca vreo cratima atunci cand scrie, dar intelege ce i se spune in limba noastra.
Succesul i se datoreaza faptului ca nu i se citeste nimic pe fata atunci cand joaca poker, s-a antrenat specific chiar in viata de zi cu zi, iar prietenii apropiati spuneau ca nu puteau sa isi dea seama daca e trist sau fericit saptamani la rand.
Daca o sa il intalniti vreodata la mesele de la PokerStars trebuie sa stiti ca are pseundonimul KidPoker, dar joaca pe mize doar de la 100.000 de dolari in sus.
Omul nu se mai incurca cu maruntisuri, e o legenda a pokerului online.

Ca sa ajungeti ca Daniel Negreanu, un expert in poker, va trebuie ani de munca si cat mai multe maini jucate, plus un autocontrol de invidiat.
Dar nu se stie niciodata si poate se va ridica dintre voi inca un profesionist in poker, care sa faca milioane de euro si sa fie cunoscut si respectat pe plan mondial.
Bafta la mesele de poker!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap