Pachet de 2000 dolari de la Betfair Poker

Ati auzit prin cartiere, pe la televizor sau la intersectii din masini de lux expresia: Pachete, pachete de bani.
Betfair poker ofera un pachet de bonusuri pentru toata Europa, inclusiv pentru jucatorii romani.
Sunt in total 5 bonusuri, promotii oferite celor care inca nu au depus la poker desi au cont la betfair de ceva timp dar si pentru jucatorii noi.

1. Bonus la prima depunere betfair poker. Daca depuneti 50 dolari mai primiti bonus 100 dolari. Suma maxima de bonus pe care o puteti obtine este de 2000 de dolari.
Bonusul se elibereaza in bucati de cate 5 dolari jucand poker la betfair atunci cand ati castigat 335 Puncte Status(Status Points). Ca sa eliberati bonusul maxim de 2000 de dolari trebuie sa castigati jucand 134.000 de Puncte Status.
2. 5 dolari gratis pentru turneele Sit and Go, valabil 7 zile.
3. 4 intrari gratis la turnee de FREEROLL in valoare de 250 de dolari fiecare. Toata suma la care aveti sanse este 1000 de dolari.
4. 5 lire sterline freebet pentru mini-games. Daca jucati 5 lire sterline sau euro la mini-games primiti banii inapoi. Codul pe care trebuie sa il introduceti este MINIGAMES5
5. o intrare gratis la Betfair Bonanza, unde puteti castiga bilete la meciuri din Premier League sau orice alte produse.

Pachetul de 2000 dolari de la Betfair Poker este valabil doar pentru un singur IP sau doar pentru o persoana dintr-o familie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap