3 sfaturi utile pentru a organiza un teambuilding PERFECT

Daca lucrezi in domeniul resurselor umane sau, pur si simplu, teamfaci parte dintr-o companie, atunci stii cat de importanta este motivatia angajatilor si ce impact are aceasta asupra productivitatii. Starea de spirit a celor care lucreaza in organizatie se transpune in munca pe care ei o fac. Desi motivatia pare a fi un aspect intrinsec, specialistii in HR sau managerii pot face apel la o activitate extrem de bine primita in randul angajatilor, si anume teambuilding-ul. Acesta presupune o mini-vacanta interna, intr-o locatie relaxanta, unde membrii companiei pot interactiona in afara mediului de lucru.

Iata 3 aspecte care asigura un teambuilding apreciat de toti angajatii!

  1. Locatia potrivita

Locul pe care il vei alege poate face diferenta. casaDaca nu ai foarte mult timp la dispozitie, poti organiza intalnirea chiar si in oras, rezervand un spatiu precum o cafenea, un pub sau chiar optand pentru o dupa-amiaza in natura, intr-un parc. Cu toate acestea, pentru un teambuilding perfect, iti sugeram o locatie situata departe de agitatia urbana. Profita de vara si organizeaza activitatea in Delta Dunarii, in complexul Cherhana, care ofera atat cazare, cat si alte facilitati, precum piscina, curte interioara si restaurant. Vezi oferta accesand link-ul https://www.cherhana.ro/restaurant-delta-dunarii/ si ofera-le angajatilor tai o experienta de vis. Cu siguranta, vor fi entuziasmati de initiativa ta!

  1. Activitati inedite

Un teambuilding reusit presupune un plan stabilit pana la cel mai mic detaliu. Totodata, ai grija sa nu incarci foarte mult programul, caci scopul principal al activitatii ar trebui sa fie relaxarea. Daca evenimentul va avea loc intr-un weekend, de vineri pana duminica, poti include, in primele doua zile, activitati precum conferinte si workshopuri, iar ultima zi o poti lasa libera, la latitudinea participantilor.

job

Pe lista activitatilor poti include workshopuri creative, care sa ii ajute pe membrii organizatiei sa isi rezolve sarcinile mai usor. Pentru acestea, asigura-te ca ai instrumentele necesare. Poti sa vezi pret pentru filpchart pe Absolutoffice, de unde poti achizitiona astfel de accesorii utile, atunci cand vrei sa sustii prezentari si ateliere.

 

  1. Alegerea perioadei perfecte

Este extrem de important momentul in care alegi sa organizezi un teambuilding. numereEvita perioadele din apropierea sarbatorilor importante precum Craciunul sau Pastele, deoarece angajatii vor dori sa isi petreaca acele zile aproape de familie. Daca vrei sa organizezi o activitate de tip Secret Santa, alege o zi inaintea vacantei de Craciun, cand toti angajatii se afla deja la birou. In plus, evita organizarea de teambuilding-uri doar atunci cand exista o problema evidenta in companie. Acest lucru le va semnala angajatilor faptul ca nu se fac eforturi constante pentru bunastarea lor, ci doar mici solutii in caz de urgenta. Asadar, firma ta ar trebui sa aiba un calendar pus la punct, pe termen lung.

Asadar, tine minte ca acest tip de activitate trebuie facuta de cateva ori pe an, pentru a pastra o atmosfera relaxata si pozitiva in randul angajatilor. Astfel, un angajat motivat si multumit de conditiile de lucru va fi mult mai productiv decat unul care intampina neplaceri in cadrul jobului si are un tonus slab, in permanenta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap