Adidasi de alergare

adidasi de alergare

Unii zic ca poti sa slabesti daca iei anumite pastile. Altii spun ca un aparat si doar 5 minute de miscare pe zi pot face minuni pentru silueta voastra. Numai minciuni. Ca sa slabesti ar fi bine sa ai grija la alimentatie si sa faci sport. Aceste 2 metode de slabit combinate pot aduce rezultate notabile, dar nu se poate peste noapte. Daca va plac dulciurile ar fi bine sa faceti cum ii educa parintii pe copii in Suedia. Sa manance dulciuri doar la sfarsit de saptamana. Pentru ca nu poti sa stai fara ceva dulce non stop, dar nici nu e bine sa mananci zilnic. Zaharul nu face bine sanatatii, dar nici abdomenului cu patratele pe care vi-l doriti de atat de mult timp. Acum sa vorbim despre sport. Daca nu aveti chef de sala, puteti oricand sa alergati prin parcuri, pe strazi, pe stadioane care mai au inca pista de atletism. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati adidasi alergare de la sportaddict si sa nu mai amanati pe alta zi schimbarea in bine din viata voastra.

O pereche de adidasi alergare si multa ambitie va poate transforma corpul in ceva placut ochiului. Sunt multe preturi pentru pantofi alergat, dar ar fi bine sa alegeti adidasi de alergare care sunt pe spumanta pentru ca aceste modele de adidasi atenueaza asfaltul sau zonele cu piatra cubica ori zonele cu pietris. Indiferent ce firma alegeti pentru adidasi alergare, trebuie sa fie pe spumanta pentru ca in acest fel este protejata talpa piciorului, glezna, dar si oasele picioarelor. Nu alergati mult la inceput pentru ca o sa faceti o febra musculara puternica si nu va doriti sa aveti ura pe iesitul la alergat doar dupa o singura zi.

Daca nu stiti ce anume sa purtati atunci cand vreti sa va apucati de alergat, intrati pe sportaddict.ro pentru ca acolo o sa gasiti zeci de modele pentru toate gusturile. Inca ceva care este important. Sunt unii care prefera sa alerge iarna la sala pe banda, dar altii tot pe strazi prin frig. Iarna e bine sa aveti pantofi alergare din piele pentru ca rezista la frig si la umezeala. Nu mai amanati pe luni iesirea la miscare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap