Cosuri cadou de 8 martie

cadouri de 8 martie

Mai sunt cateva zile si intram in luna Martie. E perioada cand femeile sunt rasfatate de barbati prin gesturi romantice. Lumea, strada, cartierul sunt pline de flori, de martisoare, de inimioare rosii, de ursuleti de plus de 50 de centimetri sau de 2 metri, de zambete si voie buna. In plus, se incalzeste usor vremea pe timpul zilei, iar oamenii vor iesi mai des din casa. O sa fie o luna buna din toate punctele de vedere. Dar ce cadouri credeti ca ar trebui sa cumparati pentru femeile din viata voastra? Sunt zeci de idei interesante pentru femei, iar daca nu aveti chef sa umblati dupa mai multe cadouri si sa cumparati totul din acelasi loc, puteti incerca Cosuri cadou 8 martie.

Stiu ca timpul ne preseaza mereu, chiar si pe noi barbatii, si daca mai ai si un loc de munca care te epuizeaza des, poti sa cauti pe net cosuri cadou cosmetice care sunt facute de specialisti si nu mai trebuie sa intrebi in stanga sau in dreapta ce ar fi bine sa ii cumperi iubitei tale. Alegeti din cele mai reusite cadouri martie pe care le gasiti in mediul online, dar nu dati bani ca sa isi cumpere ce vrea ea. E lipsa de respect sa ii dai femeii tale niste bani ca sa isi cumpere ce isi doreste. Trebuie sa stii ce ii place, ce muzica asculta, ce firma prefera atunci cand vine vorba depre achizitionarea de cosmetice , cum ii place sa se imbrace, etc. Cumparati ceva frumos care sa se potriveasca cu stilul ei de viata.

Si apropo de numeroasele cadouri martie si nebunia din aceasta perioada, stiti cateva legende martisor? Hai ca va explic eu. Unele legende populare spun ca martisorul ar fi fost tors de Baba Dochia, probabil o veche zeitate agrara, care, ajunsa la varsta senectutii, moare si apoi renaste la echinoctiul de primavara. Snurul de martisor, format din doua fire de lana rasucite, colorate in alb si rosu, sau in alb si negru, reprezinta contrariile: vara-iarna, caldura-frig, lumina-intuneric, fertilitate-sterilitate. Indiferent din ce legende de trag Sarbatorile din luna Martie, barbatii vor face anumite gesturi pentru femeile din viata lor. Si sper ca, macar anul asta, barbatii sa fie mai plini de imaginatie in privinta cadourilor oferite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap