Comunitatea de afaceri din Romania

luchi georgescu

România are perioade bune și este recunoscută în Europa că o țară sigură pentru că a făcut pași importanți în privința mediului de afaceri de la noi. Dar în ultime vreme au apărut probleme pentru că investitorii străini în România se arată neîncrezători, chiar îngrijorați de felul în care evoluează lucrurile în România, după ce guvernul Grindeanu a modificat Codurile Penale și a trimis grațierea în Parlament în miez de noapte. Camera de Comerț Americană în România a transmis printr-un comunicat, că e profund dezamăgită față de fundamentarea, procedura de adoptare, prevederile și efectele Ordonanței de Urgență 13/2017 și ale proiectului de modificare a Codului Penal și Codului de Procedura Penală. S-a rezolvat problema cu Ordonanța dată pe timp de noapte și lucrurile pare că s-au liniștit. Și asta e bine și pentru oamenii de afaceri straini, dar și pentru cei români printre care și Luchi Georgescu care este de câțiva ani în jungla asta de la noi care este reprezentată de comunitatea de afaceri din România.

Caracterizat de o competitivitate scăzută, de subțierea păturii de mijloc, de accentuarea unui fenomen de polarizare și de un spirit antreprenorial modest, mediul de afaceri românesc pare să fie într-un stadiu embrionar al dezvoltării și incapabil să treacă la nivelul următor. Cel puțin așa spun unii specialiști în economie. Dar nu e cazul femeii de afaceri Luchi Georgescu care reușește să facă bani cu societățile pe care le conduce. Și chiar dacă sunt perioade în care apar nisipurile mișcătoare în comunitatea de afaceri din România, Luchi Georgescu se descurcă fără probleme într-o legislație corectă și aplicată corect. Dacă aveți o afacere mare în România și vreți să lucrați cu profesioniști căutați pe net Luchi Georgescu contact și o să îmi mulțumiți mai târziu. Pentru că în viață, dar și în afaceri contează enorm de mult experiența în domeniu și cred ca rezultatele pe termen lung ale acestei femei de afaceri vorbesc de la sine.

Toți facem greșeli la început de viață, de relație amoroasă, de afacere care e mică sau e la nivel mare și dacă nu ști încotro să te îndrepți ar fi bine să apelezi la profesioniști. Și apoi, firma ta va crește an de an și vei uita problemele și suferința din primul an în care ai intrat în afaceri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap