Anvelope la preturi bune

anvelope

Mai sunt cateva zile de vreme frumoasa. Va veni toamna care ne va pregati cateva covoare de frunze prin parcuri, iar apoi vine iarna, anotimpul care nu este printre favoritele mele. Pentru ca sunt friguros si nu suport zilele scurte din Decembrie sau Ianuarie. Trebuie sa mergi atent sa nu aluneci pe gheata si in acelasi timp sa te uiti in sus ca sa nu iti cada turturi in cap. Iar o data cu venirea lunilor friguroase trebuie sa schimb si cauciucurile la masina. Asa ca o sa caut din timp anvelope la preturi avantajoase ca sa nu las totul in ultima clipa.

Asa cum era de asteptat, afacerile cu anvelope s-au inmultit in ultima vreme, iar internetul abunda de site-uri lansate de curand care promit ca vand cele mai ieftine cauciucuri de iarna, anvelope ieftine sau cauciucuri second hand.
Trebuie sa stiti ca in caz ca circulati iarna dupa data de 1 noiembrie cu cauciucuri de vara sunteti pasibili de amenda de pana la 4000 RON si retinerea talonului. Mai mult, in caz de accident, vei fi obligat sa platesti si daunele produse drumului sau marcajelor rutiere, iar polita de asigurare nu acopera aceste riscuri.
Este bine de stiut ca cei care au cauciucuri „all-seasons” nu trebuie sa isi cumpere si anvelope de iarna.

Este bine sa investiti in anvelope auto de calitate pentru ca nu vrei sa iti explodeze un cauciuc atunci cand pleci la drum lung, fie in excursie in Grecia sau Spania,sa iti duci cel mai bun prieten la cel mai apropiat aeroport, sa vizitezi muntii din tara noastra pe drumuri intortochaite, dar cu peisaje superbe, sa de duci pe litoral, sa iti vizitezi bunicii care stau in celalalt capat de tara, dar unde te simti mereu ca acasa, sa pleci la meciul echipei tale favorite pe Arena Nationala etc.
Exista o ordonanta a Guvernului prin care cauciucurile de iarna devin obligatorii pentru masini, in fiecare an in perioada 1 noiembrie-1 martie. Asa ca nu e de gluma cu treaba asta. Daca ninge si va prinde politia fara cauciucuri de iarna in perioada de iarna, riscati sa primiti amenda.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap