Proiectoare cu led

proiector

In acest articol o sa va prezint diferentele dintre un proiector cu led cu lumina si un proiector pe care il il folosesti ca monitor pentru consola ta, il duci cu tine la munca pentru prezentari powerpoint, poate ca tv sau HDtv.
Un proiector cu led de la magicled se poate folosi pentru exteriorul casei sau al unor cladiri de birouri care au nevoie de lumina pe timp de noapte. Unele proiectoare cu led sunt pe senzori de miscare care se aprind doar daca trece cineva prin preajma lor, indiferent daca e om sau un animal. Un proiector led are o lumina foarte puternica care bate la distanta mare.

Acum sa vorbim de celalalt proiector, cel cu care poti viziona filme sau meciuri de fotbal in direct.
Hai sa povestim putin despre luminozitate si contrast, pentru ca asa incep toate specificatiile acestui tip de produs. Daca vrei o regula nescrisa dar generala, contrastul conteaza mai mult la home-cinema iar luminozitatea primeaza cand se fac prezentari. Logica ar fi ca atunci cand vrei sa urmaresti un film iti doresti o experienta cat mai apropiata de cinematograf si atunci faci demersuri in a limita lumina care patrunde in incapere si accentuezi culorile; la prezentari, dimpotriva, se evita creearea unei atmosfere intunecate si mai multi lumeni sunt necesari pentru a compensa luminozitatea deja existenta in incapere.

Astfel, daca vrei home-cinema si faci eforturi pentru a intuneca cat mai mult camera de vizionare, nu te arunca la prea multi lumeni pentru ca te vor durea ochii din cauza imaginilor.La inceput o sa para impresionant dar cu timpul o sa devina deranjant. 2000 vor fi suficienti daca incaperea este izolata corect, daca totusi nu, atunci poti opta pentru ceva de maxim 2500. Pe de alta parte, daca il folosesti si cu o lumina in incapere sau daca vrei sa il folosesti ziua in amiaza mare, mai multi lumeni prind bine si ofera o experienta reusita. Urca si invarte-te in jurul a 4000lumeni, cu conditia sa pastrezi latimea ecranului de maxim 2.2m. Daca il faci mai lat de atat luminozitatea se imparte pe o suprafata mai mare si implicit efectul final va fi diluat.

Acum stiti diferenta dintre un proiector cu led de axterior care este foarte bun pentru luminat exteriorul unei case si un proiector de cinema.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap