Aparate dentare de calitate

aparat dentar

Unii se nasc cu o dantura perfecta. Altii au dintii putin cam strambi, incalecati, crescuti unul in spatele altuia si asa mai departe. Iar unii parinti sunt atenti si pun aparat dentar la stomatologie copilului cu o dantura mai putin perfecta. Sau alti parinti promit unui copil aparat dentar daca va lua note buna, va fi cuminte, nu va chiuli de la scoala, va fi harnic si saritor la curatenia prin casa…Ca mai apoi sa uite de promisiunea facuta. Dar avem nevoie de un zambet stralucitor pentru ca nu mi-au placut niciodata oamenii incruntati si care nu zambesc niciodata. Daca tu ai nevoie sau copilul tau baga mana in buzunar si plateste pentru un aparat dentar la un pret bun ca sa poti sa zambesti oriunde si oricand.

E normal sa va puneti intrebari despre orice aparat dentar, iar prima intrebare este cat costa un aparat dentar?
Pentru adulti cel mai ieftin este aparatul dentar fix metalic, al carui pret incepe de la aproximativ 2000 RON per arcada. Usor mai scump, data fiind vizibilitatea sa mai redusa, este aparatul dentar ceramic la care bracketurile metalice sunt inlocuite de bracketuri ceramice la culoarea dintilor, cu preturi minime situate în jurul valorii de 3000 RON per arcada. Bineinteles ca exista si preturi mai mari pentru aparate dentare de calitate. Pretul nu mai trebuie sa conteze daca vreti sa aveti un zambet ca in filme.

Imi place sa fac sport si ma duc la sala des. Si fac aproximativ 3 antrenamente pe saptamana. Ir la fiecare sesiune de antrenament lucrez o grupa mare demuschi cu o alta grupa mai mica.De exemplu lucrez spate cu biceps sau piept cu triceps. Si la sala, acum 2 saptamani a venit o femeie de vreo 25 de ani sa faca antrenament. Si cred ca era un top model dupa inaltime, forme si parul aranjat. Si la un aparat am schimbat cateva vorbe despre antrenamente, exercitii si alimentatie. Si avea si vocea frumoasa, Dar dantura ei nu era in cea mai bun forma ca sa ma exprim elegant. Avea dintii bine ingrijiti si albi, dar aproape toti erau strambi. Asa ca daca aveti posibilitatea sa va puneti un aparat dentar, nu mai stati pe ganduri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap