De ce este toamna anotimpul potrivit pentru trekking?

trekking

Atunci când vine vorba de drumeții pe munte, iubitorii de trekking vor spune că nu există un singur anotimp potrivit. Pentru cei ce fac asta frecvent, vremea este întotdeauna favorabilă pentru o mică plimbare. În schimb pentru cei ce nu sunt familiarizați cu această activitate anotimpul în care se aventurează pe munte poate fi un factor destul de important. Tocmai din acest motiv am ales să vorbim azi despre de ce este toamna anotimpul potrivit pentru activități de team building precum trekking-ul.

Toamna este anotimpul în care muntele își surprinde vizitatorii cu temperaturi numai bune pentru o plimbare relaxantă. Gradele din termometre sunt numai bune în perioada aceasta pentru activități de team building în aer liber și pentru drumeții pe munte. Chiar dacă diminețile sunt mai reci și poate îți pun în dificultate căile respiratorii, odată cu răsăritul soarelui, atmosfera devine tot mai plăcută. Având în vedere temperaturile prietenoase nu trebuie să îți faci griji de zăpușeală sau de aerul fierbinte și irespirabil al zilelor toride de vară.

În acest sezon extraordinar pădurile încep să capete nuanțe care ajung de la verde intens, până la galben pal și maron închis. În fiecare zi se schimbă o culoare lăsând loc alteia, și frunzele cad încet, lăsând coroanele copacilor tot mai goale. Pe măsură ce verdeața își cedează locul nuanțelor pământii, panorama începe să fie tot mai vizibilă și mai spectaculoasă. Toamna este anotimpul în care poți privi în zare fără ca vederea să îți fie îngrădită de stufărișul coroanelor.

În cazul în care plănuiești să îți scoți întreaga echipă din birou și să faceți un team building în acest anotimp spectaculos, apelează cu încredere la cei de la Vertical Adventure. În funcție de dorințele voastre și de zona în care vă desfășurați activitatea, alături de echipa lor profesionistă veți putea organiza un team building extraordinar. Sfatul nostru este să te consulți neapărat cu o echipă profesionistă în organizarea activităților de tip trekking, mai ales în cazul în care nici unul dintre voi nu are experiență în ceea ce privește drumețiile pe munte.

trasee montane

Echipa Vertical Adventure are o mulțime de trasee montane pe care veți putea să vă aventurați. În funcție de dorințele echipei puteți să alegeți trasee de o oră sau chiar trasee de până la 5 ore. Trebuie însă să aveți în vedere că deși toamna vă oferă un spectacol minunat și temperaturi numai bune, zilele sunt mai scurte și se întunecă mai repede. În timp ce parcurgeți traseul puteți să interacționați cu colegii, să vă cunoașteți mai bine și să formați cu adevărat o echipă. De asemenea aceste trasee pot duce la diverse activități, pregătite de cei de la Vertical Adventure unde să vă organizați ca și echipă, să luați decizii și împreună să atingeți obiectivul final.

Acestea sunt însă doar câteva motive pentru care toamna este anotimpul potrivit pentru activități de team building precum trekking-ul. În schimb dacă nu vă plac plimbările pe munte, cei de la Vertical Adventure au o mulțime de alte activități pe care puteți să le practicați în acest anotimp extraordinar.

You may also like...

1 Response

  1. Paula says:

    Eu acum la inceput de an, imediat cum trece frigul imi cumpar ghete sau botine de pe superlative ,au mereu reduceri si le tin pentru anul urmator! Fac asta de cativa ani deja si economisesc multi bani cu incaltamintea :D Acum as vrea sa ma apuc si de trekking si plimbari pe munte, stiti de unde as putea sa imi cumpar echipament? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap