Team building activitati

team

Unde sunt mai multi oameni e preferabil ca ei sa se cunosca mai bine si in afara locului de munca. Asta e valabil si la sudori, ingineri, profesori, profesionisti de la multi-nationale, chiar si sportivi. De exemplu Reghe la Steaua sau FCSB cum se numeste acum isi scotea jucatorii la un gratar cand venea sfarsitul de saptamana. Cei de la CFR Cluj sau Astra se duceau la film sau mancau toti la un restaurant de fite. Vorbind unii cu altii si discutand despre orice te apropii unul de altul. Daca mai bei si ceva in limitele bunului simt, seara poate deveni si mai interesanta. De aceea daca aveti o firma mare sau mai mica ar fi bine sa apelati la cineva care se ocupa de activitati team building prin DynamicHR.

Ce inseamna teambuilding?
In esenta, teambuilding-ul reprezinta o iesire, altundeva decat in cadrul profesional, impreuna cu echipa cu care se exercita, zi de zi, respectiva profesie. In general, teambuilding-urile sunt preferate de firmele unde comunicarea la nivelul personalului este vitala pentru calitatea rezultatului final. Membrii echipei, indiferent de functia pe care o ocupa in cadrul firmei, petrec, in functie de posibilitati si preferinte, de la una la trei sau chiar patru zile departe de birou.
Sunt zeci de activitati team building care pot avea loc la munte sau la mare. Iar o iesire din blocurile de beton intesate de birouri si de cifre sau planuri care trebuie atinse, face bine oricui. Stiu ca ati mai auzit expresia team building Romania.

Cand e vorba de team building activitati sa stiti ca lumea nu iese doar la noi in tara. Se fac asemenea activitati si peste hotare, in tari de pe alter continente. Unele se petrec in spatiul inchis, altele in aer liber, iar cele din urma sunt preferatele mele. Imi place sa stau la un foc de tabara, cu o bere in mana si cu zambetul pe buze. Si ziua trece altfel cand vezi colegii de la resurse umane ca sunt mai relaxati, mai plini de viata. Ca nu totul e gri si ca viata nu e doar munca si bani. Si ca exista prietenie si buna dispozitie si intre colegii de munca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap