Apartamente 3 camere Bucuresti

apartament 3 camere

Esti om la casa ta daca ai o familie si un acoperis deasupra capului. Indiferent cum ai apartamentul sau casa unde stai prin cumparare cu banii jos, prin achizitionare cu bani imprumutati de la banca, mostenire de la parinti sau bunici cred ca atunci poti sa spui ca esti un om realizat. Daca stai cu chirie si nu ai nimic al tau si te dai mare ca esti barbat si stii ce vrei de la viata, eu o sa stramb din nas. Un barbat adevarat are casa lui, masina lui, banii lui si isi traieste viata cum vrea. Daca stai in Capitala poti sa gasesti apartamente cu 3 camere de vanzare de la nuscocitta la preturi bune.

Eu am un apartament 3 camere si sunt multumit de cum sunt asezate camerele. Iar anul asta l-am renovat de la zero asa ca arata ca nou. Si indiferent daca ai o zi mai proasta sau mai multe, daca ai un apartament pe numele tau te simti mult mai bine. O masina noua cumparata isi pierde 30% din valoare in prima luna de la achizitionare. Dar unele apartamente 3 camere nu isi pierd valoare in timp. Dimpotriva, daca ai un apartament cumparat intr-o zona buna dintr-un oras mare din Romania e posibil ca pretul sa creasca.

Daca nu stii de unde sa incepi atunci cand cauti sa ai si tu un acopersi deasupra capului in Capitala Romaniei, cauta pe google vanzare apartamente 3 camere bucuresti si ce preturi sunt valabile acum pe piata imobiliara. Ar fi bine ca apartamentul sa fie aproape de metrou, la 10 sau 20 de minute de mers pe jos. Pentru femei e foarte important ca statie de metrou sa nu fie departe pentru ca ele merg pe tocuri. Un barbat parcurge o anumita distanta in 3 minute, iar o femeie pe tocuri in 10 minute aceeasi distanta. Stiu ca tocurile fac piciorul femeii sa arate sexy si puternic, dar asta e riscul si frumusetea acestui obiect de incaltaminte.

Inca un mic sfat. Incercati sa cumparati apartamente construite dupa anul 1977, atunci cand a fost cel mai mare cutremur din Romania. Blocurile construite în anii ’80 sunt recunoscute pentru siguranta structurii. Iar siguranta trebuie sa fie pe primul plan in viata voastra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap