Servicii de inventariere IT pentru companii

solutii de inventariere it

Intr-o firma, ca si in viata, nu le poti face pe toate de unul singur. Si cand ai multe pe cap ar fi bine sa apelezi la niste servicii de inventariere it pentru companii. Si pentru ca nu scriu acest articol doar ca sa ma aflu in treaba o sa va prezint cateva avantaje ale acestor servicii de inventariere it.

1. Creste productivitatea angajatilor
Creste productivitatea angajatilor prin efectuarea la timp a actualizarilor necesare, evita riscurile asociate cu utilizarea de software printr-un control complet asupra aplicatiilor, reduce costurile optimizand alocarea de licente in functie de frecventa de utilizare si controleaza alocarea de resurse, mentinand o istorie a locatiei fizice a acestora. Se poate intampla ca nu toti angajatii sa fie specialisti IT si sa nu stie sa faca o actualizare care sa il faca pe om sa piarda cateva ore din zi. Si cum e romanul obisnuit sa nu intrebe atunci cand are o problema pentru ca le stie pe toate, firma pierde bani.

2. Reduce riscurile de intrerupere a activitatii
Intr-o firma mare sau mica cel mai mare pericol il reprezinta intreruperea activitatii. Timpul costa bani, iar o firma care stagneaza mai mult de cateva zile poate pierde clienti importanti, contracte mari, respectul in mediul de afaceri si asa mai departe.

3. Reduci costurile
Pentru ca ai o firma in spate specializata in inventariere si nu te-ai uitat la preturi pentru ca te intereseaza sa ai profesionisti pe langa tine, poti sa reduci costurile atunci cand vine de angajati, de munca depusa, etc. Ai statiile de lucru asigurate si nu mai stai cu frica in san ca se poate intampla iar o nenorocire privind profitul firmei.

Mediul de afaceri din Romania nu este unul perfect pentru ca este birocratie peste tot, statul roman schimba legile o data la 2 ani, iar politicienii isi urmaresc interesele si dau legi favorabile doar pentru domeniul de afaceri in care activeaza, multi specialisti tineri pleaca de la noi pentru salarii mai mari si conditii mai bune si asa mai departe. Asa ca daca vrei sa supravietuiesti in aceasta jungla ar fi bine sa fii inconjurat de profesionisti la toate capitolele.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap