Top 3 seriale cu medici

house

Îmi plac serialele tv de acțiune, SF, polițiste sau cele cu medici. Pe primul loc în preverintele mele se află Breaking Bad, un serial care prezintă viața unui profesor de chimie, bolnav de cancer, cu o nevastă nesuferită, fără nicio plăcere de a trăi. Dar ca să își plătească tratamentul de cancer și pentru că nu mai avea nimic de pierdut se apucă de producerea de droguri de mare risc, în special amfetamină. Și ușor, ușor își face un imperiu financiar greu de imaginat dacă te uiți doar la primul episod. Pe locul 2 în preferințele mele se află serialul House MD. Personajul principal face 80% din tot acest serial prin felul în care joacă și interacționează cu ceilalți medici. Regia, scenariul, coloana sonoră și toate acele costume pentru medici realizate de cei care lucrează la acest serial sunt de top.

Top 3 seriale cu medici
1. Anatomia lui Grey
Este unul din cele mai bune seriale medicale din toate timpurile pentru că îmbină drama romantică cu cazurile medicale palpitante, fără a centra un singur personaj. Toată echipa medicală este luată în serios şi urmărită îndeaproape, pendulând între sacrificiile de dragul carierei şi vieţile personal tumultuoase. Un ghem de relaţii umane atât de aproape de adevărul vieţii noastre, precum prietenia dintre Meredith şi Cristina ori mariajele lor defectuoase. Recuzita formată din costume pentru medici si echipamente de protectie folosite in acest serial parcă sunt dintr-un spital de urgentă. Totul pare real.

2. House MD
“House” a rulat din 2004 până în 2012 şi îl are în centrul poveştii pe Doctor House, interpretat fabulos de Hugh Laurie, imbracat intr-un costum de medic neconventional, care urmează un fir narativ de sine stătător: cineva se îmbolnăveşte din senin, doctorii pun un diagnostic greşit, Dr. House îi contrazice şi vine cu soluţii complexe ca din neant. Şi funcţionează. Mai ales când cinismul său, dependenţa de calmante şi plăcerea pentru cazuri neobişnuite fac sarea şi piperul. Uniformele de protectie ale doctorilor din acest serial sunt ancorate in realitate exact ca pe acest site Dispotrading – Echipmente profesionale de protectie

3. M A S H
Un clasic, un pionier în generaţia de seriale medicale, probabil de aceea este chiar cel mai bun, după părerea multora. Din 1972 până în 1983, lumea i-a urmărit pe medicii unui spital militar din timpul războiului coreean care au găsit cea mai bună metodă de-a se împăca cu situaţia lor problematică: râsul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap