Aveti grija de voi

Aveti grija de voi

Aveti grija de voi si faceti un control la medic cel putin o data la 6 luni, mai ales daca aveti probleme cu inima.
Orice om poate experimenta senzatia de a avea o tensiune scazuta. Pe langa persoanele care se nasc cu tensiune mica sau care o dobandesc, mai exista si momentele in care tensiunea scade brusc. Acest lucru este normal si se intampla aproape tuturor, mai ales in momentele in care te ridici brusc de pe scaun sau din pat. Nu ar trebui sa te impacienteze insa acest lucru. Mai mult, sunt mai multe cauze tensiunea mica. Cu toate acestea, hipotensiunea este asociata cu sarcina, cu problemele hormonale cum ar fi hipotiroidism sau hipertiroidism, diabet sau hipoglicemie, cu supramedicamentatia, cu dilatarea sau contractia vaselor de sange si cu bolile de ficat.

Primele simptome tensiunea mica apar cand ne ridicam brusc in picioare din pozitie orizontala. Persoanele care au probleme de tesiune au mici dezechilibre, ameteli, iar acesta este semnul clar ca trebuie sa iei cateva masuri de tratare a acestei probleme.
Carentele de vitamina C si B, precum si lipsa proteinelor din alimentatie sunt responsabile pentru slaba oxigenare a creierului. Instabilitatea emotionala si stresul pot avea si ele ca efecte scaderea brusca a tensiunii.

Trateaza-te acasa cu sfecla rosie, consumata la pranz si seara. Este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale, care actioneaza rapid asupra imbunatatirii tensiunii arteriale.
Poti sa consumi sfecla rosie sub forma de suc, de doua ori pe zi, iar specialistii americani sunt de parere ca in numai o saptamana vei avea rezultatele dorite.
Baile fierbinti de seara in care ai adaugat sare amara sunt si ele remediile potrivite pentru imbunatatirea tensiunii arteriale. Dupa ce ai adaugat sarea in apa, bucura-te de baia ta pentru jumatate de ora, dupa care se recomanda somnul de noapte de opt ore, pentru o revitalizare completa a organismului.

Daca tineti cont de datele scrise mai sus, este important de stiut că tensiunea arteriala mica este o afectiune ce nu trebuie neglijata de nimeni indiferent de varsta pe care o aveti. Aveti grija de voi si cred ca poate fi rezolvata prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Ar fi indicat faceti miscare de cel putin 2 ori pe saptamana.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap