3 tipuri de suporturi auto pentru telefonul mobil

suport auto

Legea interzice utilizarea telefonului mobil in timpul condusului, si asta din motive obiective.

Lucrurile au luat-o razna odata cu postarea de video-uri si live-uri pe retelele de socializare. Oamenii, in special tinerii, simt nevoia sa prezinte fiecare detaliu din viata lor pe Facebook sau Instagram. Astfel, tot mai multi s-au filmat in timpul condusului, lucru care a dus la accidente de circulatie soldate de multe ori cu decese.

In urma accidentelor violete, s-a introdus legea care prevede ca folosire telefoanelor mobile la volan este strict interzisa, iar amenzile pentru incalcarea ei sunt usturatoare.

Totusi, exista situatii in care este necesar sa folosesti telefonul mobil atunci cand te afli la volan. 

Poate nu stii traseul pentru a ajunge din punctul A in punctul B si ai neaparat nevoie de harta din aplicatie ca sa te ghideze, sau poate primesti un apel important si ai vrea sa-ti pui telefonul pe speaker fara sa fii nevoit sa il iei in mana.

Indiferent care e motivul pentru care ai nevoie de mobil, aceste accesorii te ajuta sa il folosesti fara sa incalci legea. 

Exista diferite tipuri de suporturi auto, iar in randurile de mai jos o sa iti prezint cateva dintre ele.

Daca ai iPhone 11, de exemplu, poti sa arunci un ochi pe internet unde gasesti o multime de astfel de suporturi, dar si alte accesorii iPhone 11 pentru telefonul tau.

Suport auto cu ventuza pentru parbriz

Suportul auto cu ventuza pentru parbriz te ajuta cand vrei sa ai telefonul mai aproape de nivelul ochilor. Poti sa il montezi in asa fel incat privitul ecranului sa nu solicite miscari prea ample ale capului, iar tu sa fii in cotinuare atent la drum.

Fixarea suportului pe parbriz se face cu ajutorul unei ventuze clasice, suficient de rezistenta incat suporta greutatea dispozitivului mobil.

Suport auto magnetic

La o prima vedere, pare riscant sa lasi siguranta telefonului tau pe mana unui magnet, dar aceste suporturi auto magnetice sunt intr-adevar rezistente.

Tot ce trebuie sa faci este sa montezi suportul pe masina, dupa care sa atasezi placuta metalica adeziva (primita odata cu suportul magnetic) de telefonul mobil. Poti sa lipesti placuta metalica fie pe husa telefonului, pe interiorul acesteia, sau chiar pe carcasa dispozitivului mobil.

Suport cu sistem de prindere cu clips

Un suport auto cu clips se ataseaza cu usurinta de gura de ventilatie sau in slotul pentru CD. Acest tip de suport este elegant, discret si usor de montat. Trebuie doar sa prinzi clipsul, sa fixezi placuta metalica pe telefonul mobil si gata.

Daca husa de protectie a telefonului are din fabricatie o parte metalica special conceputa pentru suporturile auto magnetice, poti sa te bazezi pe ea si sa nu folosesti deloc placuta metalica.

Acestea sunt doar cateva dintre suporturile auto pentru telefonul mobil. Exista mai multe variante asa ca alege-l pe cel care se potriveste mai bine cu tine si cu masina ta.

De unde il cumperi? Pe www.redmobile.com gasesti toate tipurile de suporturi auto mentionate mai sus, dar si altele pe care poti fixa telefonul cand te afli la volan.

Tot aici, gasesti si alte accesorii pentru telefon (chiar accesorii pentru iPhone 11), precum huse, casti, incarcatoare, folii de sticla, folii pentru camera foto sau incarcatoare auto.

You may also like...

1 Response

  1. Mara says:

    Este super site-ul, am gasit ce cautam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap