Cum sa schiez

Am învățat să schiez acum 3 ani, deși am fost pe pârtiile din țara noastră de când eram mic. Dar nu e așa ușor cum pare la prima vedere. Unii încep să schieze fără un specialist în domeniu și așa apar problemele. E ca și cum ai învăța să înoți și cineva te aruncă în ocean. Așa ceva nu se face. Iar alții se dau pe pârtie fără nicio lecție de schi. Un prieten apropiat, Alin, s-a dus la schi, a coborât fără să primească sfaturi de la nimeni și la prima aventură pe schiuri a ajuns într-un pom, dar din fericire nu a pățit nimic. Se vedeau schiurile printre crengile bradului și el era cu capul în jos. L-au scos de acolo alți oameni care erau prin zonă. De aceea vă recomand să faceți Cursuri si Tabere de Ski înainte să vă apucați de sportul ăsta.

La orice curs de ski vă vor învață că echipamentul trebuie să fie pe măsura ta. Bocancii să fie noi și să nu fie mai mari sau mai mici ca mărime. Dacă fac o comparație cu fotbalul e că și cum ți-ai cumpăra ghete de fotbal cu 2 numere mai mari. Nu ai ce să faci cu ele.
Iar instructorul care face Cursuri de ski în România să facă totul distractiv ca să nu pară totul un chin și să nu te grăbească pentru că altfel nu o să îți poți învinge teama de coborâre pe schiuri, teama de căderi sau de accidentări. Pentru că la fel ca în orice alt sport, dacă nu ești atent pot apărea accidentări, probleme mai mari sau mai mici cu ligamentele picioarelor.

Acum, dacă vorbim despre bani, nu este un sport ieftin, dar poți să găsești echipament la mâna a 2-a sau diferite oferte și reduceri la magazine specializate online. Apropo, atunci când va cumpărați schiuri, acestea trebuie să fie mai mici cu 10-15 cm decât înălțimea celui ce le folosește.
Dacă nu știți ce siteuri să căutați despre aventuri ca escalada, parc de aventură, sanie de vară, tiroliana sau despre orice curs de ski Aventurio.ro vă oferă o gamă variată de astfel de sporturi pentru cei mici , dar și pentru cei mari.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap