Reclama printre blocurile gri

urban print

Daca ai un site, cred ca stii deja cum sa iti faci reclama folosind Facebook, Twitter, Pinterest, etc. Dar e foarte important sa iti faci cunoscut site-ul printre blocurile gri, adica direct in strada cu banere sau tricouri inscriptionate cu numele blogului tau. Acum va vorbesc din proprie experienta. Acum 3 ani am facut reclama la acest site pe un teren de fotbal sintetic si am folosit un baner de 4 metri pe care scria: In viata nu exista arbitru care sa iti acorde cartonas Rosu Direct. Multa lume a discutat despre acel baner, s-au facut poze cu el, a avut succes. In plus, ar fi bine sa faceti rost de niste carti de vizita pe care sa scrie numele site-ului, mailul de contact, adresa de facebook a paginii respective sau contul de twitter asociat site-ului.

Cartile de vizita sunt ca o carte de identitate a site-ului. Si daca ajungi la cateva conferinte in care se discuta despre promovare si SEO, e posibil ca la intrare, in afara de invitatie, sa iti ceara si cartea de vizita. Eu particip in fiecare an la cateva conferinte dedicate blogerilor de unde am de invatat multe. De exemplu ca Facebook este principala retea de socializare prin care romanii isi pot face reclama la articolele scrise cu truda. Twitterul este pe moarte la noi, dar Pinterest si Instagram se ridica usor si se pare ca merita sa incercati sa va faceti cunoscuti si aici.

Sunt multe firme care exista in mediul online si care va pot oferi carti de vizita la preturi accesibile. Si daca vreti sa arati ca un profesionist ar fi bine ca aceste carti de vizita sa nu lipseasca din arsenalul tau. In plus, e bine sa ai un site cu domeniu cumparat, un email profesionist, un telefon mobil bun ca sa faci poze reusite si sa va bucurati de lumina naturala pentru ca este cea mai buna( ar fi indicat un aparat foto profesional, dar fiecare face ce vrea cu banii lui), o tema simpla, site-ul sa se incarce repede atat pe laptop dar si pe mobil( mai ales acum cand toata lumea sta pe iPhone sau Samsung si parca am devenit sclavii Facebook).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap