Casa ta

casa ta

Ca sa ai liniste sufleteasca si sa fii implinit ar fi bine sa ai cateva realizari in viata si sa ai pe langa tine prieteni buni si saritori. Iar printre aceste realizari se numara o familie care, chiar daca nu e perfecta, e a ta, un venit care sa iti asigure un trai decent, cateva placeri nevinovate din cand in cand, putin sport si o casa sau un apartament al tau. Si cand spun al tau chiar la asta ma refer, casa parinteasca nu se pune. Sa ai apartamentul tau este una dintre cele mai importante realizari ale tale. Exista cateva zone importante in tara noastra unde va puteti cumpara un apartament, iar una dintre ele este viva residence metalurgiei. Chair daca ai o zi proasta sa te intinzi in patul tau, in casa ta cumparata din banii tai, e o senzatie de relzaxare si de implinire in acelasi timp.

Iar cand vorbim de preturi in zona viva residence, atunci trebuie sa stiti ca fata de acum cativa ani achizitionarea unui apartament nu mai e ceva nerealizabil. In trecut preturile erau foarte mari pentru ca bancileofereau credite la toata lumea fara verificari atente. Asa s-a intamplat in toata Europa sar si in SUA. Pana a venit criza financiara si multi oameni si-au pierdut locul de munca si au aparut problemele financiare.Si de atunci preturile apartamentelor au scazut. Si pentru ca e bine sa ai transport in comun aproape de loculunde locuiesti viva residence metrou dimitrie leonida are asa ceva in zona. Eu nu o sa imi cumpar apartament in capitala Romaniei daca nu este o statie de metrou aproape. Nu ma refer sa am statie chiar atunci cand cobor din bloc, dar sa fie la zece minute de mers pe jos.

Daca ai maimulte intrebari despre anumite apartamente din anumite zone, despre preturi, despre vecini, despre numarul de camere si marimea balconului, despre materialele de constructie folosite pentru ridicarea blocului, despre lift sau forma scarilor poti sa intri pe viva residence berceni pe forum. Aici sunt peste 20 de pagini cu intrebari si raspunsuri legate de marimea dormitoarelor sau distanta pana la metrou.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap