Motoare electrice pentru gospodaria ta

motoare electrice

Bunicul meu avea vita-de-vie, livezi de pruni, stupi cu albine, chiar si cateva lanuri de porumb. Prunele nu se faceau la fiecare 12 luni, doar o data la 5 ani, dar atunci, bunicul era nevoit sa puna niste lemne care sa ajute crengile sa nu se rupa de numarul mare de fructe. Albinele produceau multa miere vara si toamna, dar iarna trebuie sa le pui zahar si miere ca sa se hraneasca, iar bunicul meu isi facea mereu timp pentru ele. Tatal mamei mele folosea o centrifuga ca sa scoata mierea dulce de pe faguri. Omul a fost activ toata viata lui si a ridicat 2 case si a facut bani buni cu agricultura. Mi-ar fi placut sa mai traiasca si in zilele noastre, acum cand tehnologia te ajuta la fiecare pas. Acum, poti cumpara motoare electrice care iti pot face viata mai usoara pentru ca nu au un consum mare de energie, nu mai fac zgomotul infernal din trecut, le poti transforma in moara sau in orice alt mijloc de a iti usura munca.

Un motor electric bun are cuplu de pornire mare, vibratii putine, usor de intretinut si usor de transportat daca ai o masina cu care iti faci treaba la sat sau in zonele urbane. Poti sa alegi dintr-o mare varietate de motoare electrice in functie de pret, de consum, de firma, chiar si de culoare daca esti mai pretentios.

Cand stai la tara e foarte relaxant sa stai vara pe un scaun sa te bucuri de vremea buna, dar o curte se intretine greu pentru ca mereu se gaseste ceva de facut, indiferent de anotimp. Iarna, trebuie sa faci poteca prin zapada, primavara si vara sa sapi, daca ai legume in curte, toamna sa culegi fructe si legume, iar daca ai un an productiv poti sa petreci zile la rand adunand roadele pamantului. In anumite cazuri un motor electric iti face viata mai relaxanta si te poti folosi de el in multe treburi gospodaresti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap