Cum sa iti pregatesti masina pentru vara

masina de teren

In ultimii ani, vremea in Romania a fost cel putin ciudata. A fost iarna fara zapada, vara cu ploi dese si primavara cu caldura insuportabila. Anotimpurile se schimba, iar noi trebuie sa fim pregatiti pentru orice. Chiar in luna Mai a acestui an au fost precipitatii in Muntenia aproape in fiecare zi. Dar lucrurile au inceput sa intre in normal si de 3 zile au inceput sa dispara norii de pe cer si soarele isi face aparitia mai des pe strazile aglomerate de la mine din oras. Si pentru ca vin temperaturile ridicate si voi trebuie sa schimbati cauciucurile la masina. Iar daca sunteti in cautare de anvelope ieftine de la autohut ati venit pe siteul care trebuie.

Cum sa iti pregatesti masina pentru vara?
1. In primul rand vezi daca uleiul de motor trebuie completat. Multi conducatori auto uita sa verifice uleiul din cand in cand.
2. Sistemul de aer conditionat este foarte important. Verifica daca merge cum trebuie. Altfel o sa stai in traficul din marile orase, la semafoare zeci de minute si daca aerul conditionat nu merge o sa innebunesti de caldura.
3. E important sa ai roata de rezerva si cric. Nu uita sa treci la anvelope vara pentru ca daca nu ai cauciucuri de vara montate la masina, politia te va trage pe dreapta imediat si nu o sa scapi de amenda.
4. Sistemul de franare trebuie sa fie bun. Nu vrei sa dai peste un caine comunitar si sistemul de franare sa nu functioneze cum trebuie. Acum un an am dat peste un caine mare, cand eram in drum spre Bucuresti. Era noapte si mi-a sarit in fata masinii. Chiar nu l-am vazut si a fost prea tarziu ca sa il evit. Mi-a distrus scutul si nu am mai putut saplec de acolo. Noroc cu un prieten bun care a venit si m-a tractat.

Sunt multe modele de anvelope de vara, unele au un pret diferit fata de altele pentru ca sunt noi, dar indiferent de unde le cumparati cred ca ar fi bine sa nu achizitionati cauciucuri la mana a 2-a.
Puteti gasi anvelope vara ieftine noi daca stiti unde sa cautati.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap