Carlige de remorcare

golf 4

Nu poti sa traiesti singur in lume. Omul este facut sa fie inconjurat de semenii lui, sa interactioneze cu ei, sa fie aproape de ei. Poti sa faci multe de unul singur, dar daca esti intr-o familie sau un grup de prieteni poti realiza mult mai multe din punct de vedere financiar, cultural sau creativ. Unde sunt multi puterea creste. Asta e un proverb romanesc , dar care exprima mult adevar. Iar vorbele romanilor sunt pline de sfaturi intelepte si proverbe care se potrivesc si in zilele noastre. Asa este si cu autoturismele la noi pe strazi. E posibil oricand sa iti moara motorul la masina, sa iti explodeze un cauciuc sau orice alta defectiune. Si atunci ai nevoie de ajutor de la colegii din trafic. Iar un carlig remorcare pentru vw golf de la auto-hak poate fi salvarea mult asteptata de la un prieten saritor.

Montarea unui carlig golf 4 nu este o treaba usoara si ar fi bine sa faceti aceasta actiune la un service auto, unde ati mai fost si ati fost multumiti. Nu are rost sa va aruncati cu capul inainte si sa incercati sa va duceti la un alt service auto in fiecare luna. Daca ati fost multumiti in trecut de profesionistii de la un anumit service auto, atunci nu are rost sa schimbati ceva ce merge bine pentru ca acesti vor pastra un anumit pret pentru ca sunteti client fidel si serios. Ca sa montezi un carlig remorcare golf 4 trebuie mai intai sa deschizi portbagajul si sa scoti capitonajul din interiorul portbagajului. Apoi se demonteaza triplele de la lampile spate, iar apoi acest carlig remorcare este aproape gata de montare.

Urmatorul pas il reprezinta demontearea barei de protectie spate. Apoi se demonteaza armatura spate. La aceasta se va renunta, rolul armaturii spate va fi preluat de armatura carligului de remorcare. Pe lonjeroanele spate se identifica cele patru gauri de prindere cu care masina este dotata din fabrica. Atentie gaurile sunt protejate de niste abtibilduri care trebuiesc inlaturate. Astfel un carlig remorcare golf 6 este introdus pe cele doua canale cu care masina este prevazuta si mai apoi se monteaza bara de protectie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap