Produse pentru corpul tau

pentru corpul tau

Toată iarna am purtat barbă și multă lume a zis că îmi stă bine așa. Dar a venit primăvară și temperaturile au început să crească, iar oamenii se duc la terase și sunt mai zâmbitori. Dar eu nu mai suportam acest look pe căldura asta. Așa că m-am decis să mă bărbieresc. Și folosesc pentru așa ceva Gillette Mach3 pentru că sunt 3 lame foarte bune, plus un aftershave pentru piele sensibilă dupa ras. Dar nu mai aveam rezerve Mach3. Așa că am căutat pe net și am găsit așa ceva pe siteul Pentru Corpul Tău. Și nu m-am oprit doar la acest produs pentru că am mai luat un spray Dove și 3 săpunuri. Dar să le prezint pe rând.

Rezervele Mach 3 le poți folosi în aparatul de ras cel puțin o lună pentru că nu se tocesc repede și te poți bărbieri în siguranță. Ar fi bine să folosești o spumă de ras înainte, de fapt e mai bun un gel de ras pentru că lama alunecă mult mai bine. Iar apoi cu un aftershave de calitate pe care îl găsești pe siteul Pentru Corpul Tau poți să scapi de iritații.

Sprayul Dove Clean Comfort pe care îl folosesc de câteva luni este foarte bun pentru că nu lasă pete pe tricouri, iar asta e una dintre marile probleme ale bărbaților pe timp de vară sau primăvară. Mai ales dacă ești genul sportiv și ai multă activitate pe timpul zilei.
Și pentru că igiena e foarte importantă mi-am cumpărat și un săpun Dove Go Fresh Restore pentru față, iar pentru corp mi-am achiziționat un săpun Protex. Acesta din urmă este indicat, cel puțin în cazul meu, pentru corp mai ales atunci când vin de la fotbal sau de la sala de forța și trebuie să fac duș.

Produsele de pe siteul Pentru Corpul Tău sunt foarte ușor de găsit. Navigarea este ușoară chiar și pentru cineva care nu este obișnuit cu mediul online. Sunt categorii împărțite clar așa cum urmează: Accesorii/Bijuterii, Antiinsecte, Ceai, Cosmetice, Mănuși din piele, Produse intime, Produse de igiena, Produse pt copii, Suplimente nutritive, Technico-medicale. Chiar aveți de unde alege.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap