Sportul romanesc nu respecta tragedia de la Colectiv

Raed Arafat

Raed Arafat a anunțat sâmbătă dimineață într-o conferință de presă ținută la Guvern că din cele 27 de persoane care au murit în tragedia din clubul Colectiv, 17 sunt încă neidentificate. De asemenea, din cei 146 de răniți internați, cinci nu au fost încă identificați. Secretarul de stat a spus că este posibil să apară și alte decese pentru că în cazul unor pacienți există “un pronostic foarte rezervat” Arafat a spus și că la ISU București nu există “niciun document pentru autorizarea activității care se desfășura în locația respectivă”.

Intre timp meciurile de fotbal, baschet sau handbal se vor disputa la orele stabilite în acest sfârșit de săptămână. Sportul românesc nu respectă tragedia de la Clubul Colectiv.
Este cea mai mare nenorocire care a lovit România după Revoluție, iar sportivii noștri vor să joace în zilele de doliu național. Nu se poate amâna câteva zile un meci de fotbal? Mai tâmpiților, care conduceți sportul românesc, nu aveți niciun pic de rușine?
Oamenii de bine se duc să doneze sânge, iar fotbaliștii și alți sportivi de valoare îndoielnică de la noi vor să joace indiferent de ce se întâmplă în societatea noastră.

Cei care lucrează în domeniul muzical au anunțat că anulează toate concertele în perioada următoare.
Iar Uniunea Agențiilor de Publicitate din România le cere membrilor să nu difuzeze reclame timp de trei zile, a declarat pentru Paginademedia.ro Ștefan Iordache, președintele UAPR. Trei zile fără reclame.

Sportul romanesc nu respecta tragedia de la Colectiv!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap