Caroli Foods si produsele lor

salam semenic

Toți aveți telefoane mobile pentru a naviga pe rețele de socializare, pentru a citi anumite articole, pentru a vă informa, pentru a urmări filmulețe haioase, etc. Dar bateriile la telefoanele mobile de ultimă generație nu țin mult și trebuie reîncărcate. Iar o baterie pe terminate arată culoarea galbenă. O baterie plină are culoarea verde. Așa e și la salam. Dar nu la orice salam de pe piața din România ci doar la Caroli Foods. Salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic.

Dacă temperatura unde este depozitat salamul Semenic Extra crește peste 8°C, atunci eticheta acestui produs capătă culoarea galbenă. Temperatura optimă este sub 8°C, iar atunci eticheta este verde. În curând va veni vara și temperaturile vor crește vertiginos. Iar produsele din carne trebuie ținute la o temperatură joasă. Știu că în anotimpul în care este soare puternic, salamul uscat rezistă cel mai bine, dar acum cu această etichetă inovatoare, Salamurile Semenic Extra de la Caroli te anunța din timp când temperatura a crescut și ar fi bine să faci ceva în această privință.

Duc viață de sportiv și mă antrenez de 5 ori pe săptămână. Și atunci când trebuie să îmi refac rezervele de energie mănânc multe proteine pe care la găsesc în carne, ouă sau lactate. Bineninteles că nu exclud fructele sau legumele din regimul alimentar, dar fără carne nu aș reuși să fac față antrenamentelor grele. Și trebuie să mă odihnesc cel puțin 8 ore pe zi, să mănânc des, iar #mancarecunotificare mă ajută să păstrez produsele de la Caroli Foods în condiții optime.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap