Ce crema folosim la plaja?

crema protectie solara

Am pielea albă și în fiecare vară când stau la plajă pielea se înroșește și mă ustură câteva zile. Așa că m-am învățat să mă bronzez puțin câte puțin. Adică în prima zi nu stau mai mult de 2 ore la piscină. Apoi, peste 2 zile stau 3 ore să mă bronzez. Iar fac pauză 2 zile și așa mai departe. Și indiferent ce fel de ten aveți trebuie să folosiți cremă pentru protecție solară. Altfel poți avea arsuri, pot apărea pete pe piele, îți poți pune sănătatea în pericol.

Și chiar dacă nu vă duceți la plajă și doar ieșiți la o terasă, vă duceți la muncă, mergeți cu prietenii la biliard sau la vreun meci de tenis ar fi bine să folosiți o cremă de față pentru protecție solară. Chiar dacă sunt bărbat, folosesc din când în când o cremă de față împotriva soarelui dacă ies pe străzi pe timp de vară. Crema de față de la Bottega Verde – SOL pentru piele sensibilă are SPF 50+. E o cremă absolut indispensabilă pentru cei cu pielea sensibilă și delicată, formează un voal invizibil ce protejează, într-o manieră optimă, împotriva razelor solare. Îmbogățit cu MAXnolia, antioxidant și liniștitor și ulei de argan, ce ajută la combaterea fotoimbatranirii.

ochelari de soare

Dacă nu știți ce înseamnă SPF vă explic imediat. SPF (Sun Protection Factor sau Factorul de Protecţie Solară, pe româneşte) reprezintă factorul de protecţie împotriva acţiunii razelor ultraviolete. Iar numărul care însoţeşte SPF arată perioada de timp care trece între aplicarea cremei şi înroşirea pielii. De exemplu, aplicând o cremă cu SPF 15, va trece de 15 ori mai mult timp până la apariţia eritemului decât dacă pielea ar fi expusă fără protecţie solară.
Aşadar, cu cât este mai mare indicele SPF, cu atât mai târziu se va înroşi pielea.

Aveți grijă de pielea voastră pe timpul zilelor călduroase de vară. Ar fi bine să vă hidratați des(apă plată sau minerală, bere, sucuri naturale, etc) și să evitați orele în care căldura devine insuportabilă.

You may also like...

1 Response

  1. 24.03.2017

    […] Acest articol a aparut prima data pe rosudirect […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap