Credit de nevoi personale

curs valutar

Sunt perioade cand ai nevoie de bani, iar bugetul nu iti ajunge. Poate vrei sa mergi in vacanta intr-o tara exotica, cu nisip fin si mancare delicioasa, poate vrei sa iti iei masina mult visata, poate vrei sa iti renovezi apartamentulsi ai nevoie de mobila noua, poate vrei sa ai cel mai nou telefon mobil ca sa bagi invidia in dusmani, poate vrei sa faci nunta mult visata, poate vrei sa iti cumperi ceasul ala scump la care visezi de 2 ani, poate vrei sa faci un gest pentru parintii tai si sa le cumperi ceva frumos etc. Oricand e posibil sa ai nevoie de un credit de nevoie personale extrasimplu care te poate scoate din pasa proasta si zambetul sa apara iar pe fata ta. Indiferent ca ne place sau nu, banii ocupa un loc important in viata noastra. Nu trebuie sa fim sclavii banilor si sa facem orice sa ii avem, dar nimanui nu ii place saracia. Trebuie sa fie un echilibru intre banii castigati si starea ta de bine atunci cand esti multumit cu ce ai.

Daca te-ai decis sa apelezi la niste credite nevoi personale rapide, ar fi bine sa le iei in moneda in careesti platit la munca. Daca esti platit in lei, atunci acel credit nevoi personale trebuie sa fie in lei. Nu poti sa stii cum va fi cursul valutar peste 2 sau 5 ani, indiferent daca ai creditul in euro sau dolari. Uniunea Europeana are probleme mari in ultima vreme pentru ca unele state parasesc aceasta coalitie economica. Iar moneda euro are un viitor incert. De aceea, daca esti roman si lucrezi in Romania ar fi bine sa iei un credit nevoi personale in moneda in care esti platit. Stiu ca ma repet, dar este foarte important. Ati vazut ce au patit cei care au luat acum multi ani credite in franci elvetieni. Oamenii au rate foarte mari pentru ca au ales aceasta moneda ca sa se imprumute.

Poti sa faci un credit la orice banca sau institutie financiara nebancara aprobata de lege. Important este ca inainte sa faci creditul sa te interesezi foarte bine care este cea mai avantajoasa alegere pentru tine.

You may also like...

3 Responses

 1. Cristina Marcu says:

  Eu am apelat la mai multe tipuri de credite si n-am avut probleme. Sunt responsabila, am stiut cum sa ma organizez astfel incat sa pot da banii inapoi in timpul stabilit, astfel ca nu mi-e teama sa fac din nou credit. Ba chiar sunt bucuroasa ca exista o astfel de oportunitate si ca nu mai e ca pe vremuri, cand trebuia sa avem dovada ca lucram de nu stiu cata vreme sau ca avem o proprietate s.a.m.d.

  • Mike says:

   E important sa nu te imprumuti pentru lucruri de care nu ai neaparat nevoie. Daca ai disciplina fianciara poti trai cu un credit bancar fara probleme.

 2. Amanet auto says:

  Nu cred ca este persoana pe lumea asta sa nu fi avut urgenta nevoie de bani la un moment dat. Si, da, sunt de acord sa iei in moneda tarii, pentru ca monedele straine, oricat de avantajoase par pe moment, iti rezerva surprize pe termen lung. Si, de obicei, nu sunt placute. Istoria recenta ne-a demonstrat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap