Categorii de arme airsoft

Intr-o zi, cand eram acasa linistit si imi faceam planuri pentru toata saptamana, ma suna un prieten care ma invita la un joc care simuleaza razboiul militar. Este vorba despre airsoft. Si eu i-am zis ca nu am arme si nu am mai participat la asemenea activitati razboinice. Dar m-a linistit repede amicul meu. A zis ca are el mai mute categorii de arme airsoft de unde sa aleg. Si am plecat 2 masini pline intr-o fabrica parasita din Targoviste. La noi in oras s-au vandut multe firme care prelucrau materia prima si sunt multe zone unde nu mai gasesti o tipenie de om. Si acolo e locul perfect pentru cei care iubesc airsoft-ul. Si cand am ajuns intr-o uzina parasita, i-am intrebat pe nebunii astia de unde pot sa imi cumpar si eu niste arme airsoft si mi-au recomandat magazinul http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 .

Eu am primit o arma care se aseamana cu AK-47 si un pistol Beretta M92F. Apoi ne-am impartit in 2 echipe. Si a inceput nebunia. Totul se reduce la strategie si disciplina ca si intr-un conflict militar real. Iti poti pacali adversarul ca sa il atragi intr-o capcana, il poti ataca rapid sau il poti innebuni daca esti calculat, asteptand ca adversarul direct sa faca o greseala. In final a castigat echipa adversa pentru ca a avut 2 specialisti: unul care tragea aproape perfect de la distanta si unul care era specialist in camuflaj. Puteai sa calci pe el si nu se misca. In plus, am facut si miscare multa. Pentru ca trebuie sa te deplasezi in viteza, sa sari garduri, chiar sa te urci prin copaci. Iar sportul este recomandat oriunde si oricand.

La final l-am intrebat pe amicul meu de unde pot sa imi cumpar si eu arme de acest gen. Si mi-a zis sa caut pe net airsoft online si o sa gasesc tot felul de arme de unde sa imi aleg. Eu sunt deschis la nou si mi-a placut la nebunie razboiul tacticizat in care ne-am confruntat cu arme airsoft. Daca aveti intrebari si nu stiti ce arme sa alegeti ii puteti intreba pe cei care administreaza siteul din linkul de mai sus. Au o pagina de contact unde gasiti cea mai rapida metoda de comunicare cu ei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap